Spor

Beşiktaş'tan transfer taaruzu! 5 mevkiye takviye

Beşiktaş, yeni sezon transfer çalışmalarına ünlü futbolcu Rafa Silva'yı transfer ederek başladı. Siyah beyazlılar, forvet, sağ kanat, orta saha, defans ve sağ bek pozisyonları için transfer çalışmalarını hızlandırdı. İşte Beşiktaş'ın radarındaki futbolcular...

Abone Ol

Beşiktaş, Angel Di Maria transferi konusunda hareketli saatler yaşıyor. El Ciudadano'da yer alan habere göre, Arjantinli yıldız geleceğine karar vermek üzere. Di Maria'nın yakın çevresi, oyuncunun Türkiye'ye gelmek istediğini belirtiyor. Kararını bu hafta açıklaması bekleniyor.

HUMMELS'E RAKİP ÇIKTI

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Mats Hummels ile anlaşmaya yaklaşırken, Alman futbolcuya Bayer Leverkusen de talip oldu. Beşiktaş, Hummels'e en iyi teklifi veren takım olmayı sürdürüyor ve taraftarlar da bu transferi çok istiyor. Leverkusen'in devreye girmesi yönetimi zorlasa da, Beşiktaş bu transferin lehine sonuçlanacağından emin.

YUSUF YAZICI

Orta sahaya yerli takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Fransız ekibi Lille’den ayrılan yıldız futbolcu Yusuf Yazıcı’yı gündemine aldı.

JAPON SAĞ BEK

Beşiktaş, sağ bek mevkisi için AZ Alkmaar'da forma giyen Japon futbolcu Yukinari Sugawara ile ilgileniyor. Beşiktaş'ın, Sugawara'nın menajeriyle temasa geçeceği ve şartların oluşması halinde Hollanda ekibine teklifte bulunacağı ifade ediliyor. Sugawara'nın 12 milyon Euro değerinde olduğu ve Japonya formasıyla 13 maça çıkıp 1 gol kaydettiği belirtiliyor.

GOLCÜYÜ İTALYA'DAN BULDU

Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un talebi doğrultusunda Juventus'un Polonyalı golcüsü Arkadiusz Milik'i transfer etmek için girişimlere başladı. 1.86 boyundaki Polonyalı milli futbolcu, Juventus formasıyla 36 maçta 8 gol ve 1 asist yaptı. Milik'in sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.