Beşiktaş, Şenol Güneş ile yolları ayırma kararı aldı. Gelen istifa haberinin ardından ise takımın başına kimin geçeceği merakla beklenmeye başlandı.

riza calimbay

RIZA ÇALIMBAY ÖNE ÇIKIYOR

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in takıma veda etmesinin ardından yerine gelecek ismin kim olacağı merak konusu olurken, Samimi Haber'in edindiği bilgilere göre kulsilerde Rıza Çalımbay'ın adı duyulmaya başladı. Beşiktaş formasıyla futbolculuk kariyerine başlayan ve siyah beyazlı ekibin çatısı altında futbolu bırakan Rıza Çalımbay'ın yeni hoca olarak düşünüldüğü öğrenildi. Çaımbay'ın bu teklifi kabul edeceği gelen haberler arasında.

Rıza Çalımbay, 2004/05 sezonunda Beşiktaş'la anlaşmış ve siyah-beyazlı takımın başında 31 maçta sahaya çıkmıştı.

SERGEN YALÇIN

TARAFTARDAN SERGEN YALÇIN SESLERİ

Beşiktaşlı taraftarlar Sergen Yalçın'ı istiyor. En son Ocak 2020'de Beşiktaş'ın başına geçen Yalçın 1 Süper Lig Şampiyonluğu ve 1 Türkiye Kupası Şampiyonluğu elde etmişti. 

OLAĞANÜSTÜ KONGRE BELİRLEYECEK

Beşiktaş'ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın hangi tarihte gerçekleştirileceği önümüzdeki hafta düzenlenecek basın toplantısında açıklamacak. Siyah beyazlı yönetim yapılacak olan olağanüstü kongrenin sonucuna göre yeni hocanın kim olacağını belirleyecek. Ayrıca Galatasaray derbisine kadar Beşiktaş'ın yeni hocasının belli olması bekleniyor.

BURAK YILMAZ

BURAK YILMAZ'A EMANET!

Beşiktaş'ta yaşanan şok ayrılık sonrası takımın başına geçici olarak Burak Yılmaz geçecek. Pazar günü Beşiktaş'ın evinde ağırlayacağı İstanbulspor mücadelesinde takımın başında Burak Yılmaz olacak.