İstanbulspor'dan TFF'ye 'seçim' ihtarnamesi İstanbulspor'dan TFF'ye 'seçim' ihtarnamesi

Son dakika haberine göre, Beşiktaş'ta gündemi sarsacak bir iddia ortaya atıldı. Trendyol Süper Lig'de kötü gidişata son vermek isteyen siyah beyazlılarda, Portekizli teknik direktör Fernando Santos'un ayrılığı konuşulmaya başlandı.

Beşiktaş'ın Trabzonspor maçını kazanmasıyla bir nebze olsun rahatlayan kulüpte, yeni başkan Hasan Arat ve yönetimi teknik direktör konusuna odaklanmış durumda. İlk etapta Portekiz Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonu unvanını kazanan ve son olarak Polonya Milli Takımı'nı çalıştıran Fernando Santos'u takımın başına getiren Beşiktaş yönetimi, bu kararını alırken uzun bir arayış sürecinden geçti.

Beşiktaş'ta Şok İddia Fernando Santos Ayrılıyor Mu (1)

Ancak, Fernando Santos'un Beşiktaş'taki görevine henüz yeni başlamasına rağmen, Yunan basınında yer alan bir haber, 69 yaşındaki teknik adamın ayrılığına işaret ediyor. Yunanistan Futbol Federasyonu'nun Santos'un milli takım için tekrar göreve getirilmesini düşündüğü ve bu konuda sessiz kalmayı tercih ettiği ifade edildi.

Beşiktaş'ta Şok İddia Fernando Santos Ayrılıyor Mu (3)

Aynı haberde, alternatif olarak İspanyol teknik adam Manolo Jimenez'in adının geçtiği belirtilirken, federasyonun, Mart ayında oynanacak olan Avrupa Şampiyonası öncesinde takımda huzursuzluk yaşanmaması adına sessizliğini koruduğu kaydedildi.

Beşiktaş'ta Şok İddia Fernando Santos Ayrılıyor Mu (2)

Fernando Santos'un görevine son verilip verilmeyeceği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Yunanistan Futbol Federasyonu'nun beklemeyi tercih ettiği ve bu süreçte alternatif isimler üzerinde durduğu aktarıldı.