"Şok geçirdik. Kendisi böyle bir şey paylaşmadı aslında. Arkadaş grubunda böyle bir şey yaptıklarını söyledi, paylaşılmadı. Çocuk yıkıldı açıkçası. Beşiktaş, Aboubakar'ı saç ektirmeden kadro dışı bırakmıştı, bahane arıyorlardı muhtemelen bizim çocukla ilgili. Hepimiz şoktayız, kendimize gelemedik. Dünya basınında bile rezil olduk." dedi.

Elazığlı güreşçiden Türkiye 3.’lüğü Elazığlı güreşçiden Türkiye 3.’lüğü

"Benim oğlum orada 11 senedir iyi kötü mücadele etti. 11 senemiz geçti. Herhangi bir bilgi olmadan, sorular sormadan, bize danışmadan, sözleşmeyi de anlaşmalı yaptılar. Karşılıklı fesih, çocuk da o panikte neyi imzaladığını bilmiyor. Bizimle hiçbir şekilde temasa geçmediler." şeklinde konuşan Murat Delibaş, Samet Aybaba'nın kararını eleştirdi.

"Bu karar Samet Aybaba'dan kaynaklanan bir şey. Ben bizzat kulübe de gideceğim, televizyona da gideceğim. Gerekirse Samet Hoca'nın pisliklerini de anlatırım. 20 yaşındaki çocuğa baskı yapamaz o adam diye geçinen Samet Aybaba." diyen Delibaş, Beşiktaş'ta yaşananları kamuoyuna duyuracağını sözlerine ekledi.

Emirhan Delibaş'ın babası, ayrıca "Beşiktaş'ta birçok dolap dönüyor, gençler harcanıyor! Samet Aybaba oğlumu bilerek, isteyerek harcadı. Samet Aybaba devre arası 3-4 teklif olmasına rağmen Emirhan'ı odasına çağırıp İskenderunspor'a göndermek istedi, o da gitmediği için bunlar oldu." şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emirhan Delibaş ise, ayrılık açıklamasının ardından yaptığı paylaşımda sahte hesaplar tarafından yapılan iftiraları reddederek, takımına olan bağlılığını dile getirmişti.

Beşiktaş'ta flaş ayrılık kararı! Beşiktaş'ta flaş ayrılık kararı!