Spor

Beşiktaş Transfer'de durmuyor! Immobile'nin ardından Milik'te bitiyor

İtalyan basını, siyah-beyazlı taraftarların golcü oyuncuya olan ilgisini şu başlıkla okuyucularına aktardı: "Beşiktaş’ta şimdiden Immobile çılgınlığı: Çocuğun fotoğrafı sosyal medyada viral oldu." Corriere dello Sport, formasının üzerine keçeli kalemle Immobile'nin ismini yazan minik Beşiktaşlı’nın fotoğrafını bu başlıkla paylaştı. Haberde ayrıca, "Lazio taraftarları kaptanlarının vedasına hazırlanırken, Türk taraftarlar şimdiden Immobile-mania yaşıyor" ifadelerine yer verildi.

Abone Ol

Beşiktaş, yeni golcüsü Ciro Immobile ile sözleşme imzalamak için saatleri sayarken, İtalyan yıldız henüz Türkiye'ye adımını atmadan siyah-beyazlı taraftarlar arasında büyük bir heyecan başladı. Geçtiğimiz sezonu 6. sırada bitiren ve gol sayısında 8. sırada kalan Beşiktaş, Serie A’da 4 kez gol krallığı yaşamış 34 yaşındaki Immobile’den büyük beklentiler içinde. İtalyan basınından Corriere dello Sport, Beşiktaş taraftarlarının bu ilgisini “Beşiktaş’ta şimdiden Immobile çılgınlığı: Çocuğun fotoğrafı sosyal medyada viral oldu” başlığıyla duyurdu.

Keçeli kalemle tişörte isim yazıldı

Gazetede yer alan haberde, “Resmi açıklama henüz yapılmadı ancak Immobile-mania Beşiktaş taraftarları arasında çoktan patlak verdi. Golcü oyuncu, sekiz yıl geçirdiği Lazio’dan ayrılmak ve yeni bir ligde maceraya başlamak için yeşil ışık bekliyor. ‘Immobile tişörtü’ giyen bir çocuğun görüntüsü viral oldu. Üzerinde Beşiktaş ismi olmayan tişörtün üzerine keçeli kalemle forvetin soyadı yazıldı. Lazio taraftarları kaptanlarının vedasına hazırlanırken, Türk taraftarlar şimdiden Immobile-mania yaşıyor” ifadelerine yer verildi.

Bu arada, bir diğer İtalyan gazetesi Tuttosport, Beşiktaş’ın Ciro Immobile’den sonra Juventus’tan ayrılma ihtimali yüksek olan Arkadiusz Milik ile de ilgilendiğini yazdı. Tuttosport’a göre, Beşiktaş’ın Polonyalı oyuncuya olan ilgisi güçlü ve Immobile ile üst düzey bir hücum ikilisi oluşturmayı hedefliyorlar. Türk kulübü, Juve tarafından transfer listesine alınabilecek olarak görülen Milik konusunda ciddi. Torino ekibinin Milik yerine Chelsea’den Broja ile ilgilendiği de iddia edildi. Milik, geçen sezon Juve’de 36 maça çıkarken 8 gol attı ve 1 asist yaptı.