Spor

Beşiktaş Galatasary'ı ağırlıyor! Derbi maçı ne zaman?

Süper Lig'de zirve mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Zirve yarışında 28. haftada Beşiktaş Galatasaray'ı konuk edecek. Muhtemel 11'lerin belli oldğu derbi saat kaçta oynanacak? İşte Beşiktaş Galatasaray maçının detayları.

Abone Ol

Süper Lig'in heyecan dolu 28. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş'ın konuğu olacak. Bu kritik mücadele, Tüpraş Stadı'nda 3 Mart Pazar günü saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray, bu sezon ligin en başarılı takımlarından biri olarak dikkat çekiyor. Okan Buruk'un öğrencileri, 27 maçta 23 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ligin zirvesinde yer alıyor. Ayrıca, takımımız bu sezon ligin en az gol yiyen takımı olma başarısını gösterdi.

Ancak, Beşiktaş'ın ev sahibi avantajı ve taraftarının desteği, Galatasaray'ın işini zorlaştırabilir. Fernando Santos'un öğrencileri, geride kalan 27 haftada 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 46 puan topladı. Siyah beyazlıların bu sezonki hedefi şüphesiz Galatasaray'ı mağlup ederek üst sıralara tırmanmak olacak.

Her İki Takımda Eksik Var

Her iki takımın da maç öncesi eksikleri ve sarı kart ceza sınırlarında bulunan oyuncuları var. Beşiktaş'ta Gedson Fernandes sakatlık sebebiyle forma giyemeyecekken, Galatasaray'da Hakim Ziyech'in durumu belirsizliğini koruyor.

Galatasaray'da Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu ve Sergio Oliveira ise müsabaka öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Beşiktaş'ta ise Necip Uysal, Jonas Svensson, Arthur Masuaku, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, yarın kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda yapılacak karşılaşmada forma giyemeyecek.