Spor

Beşiktaş Divan Kurulu 2024 yılı 2. Olağan Toplantısı başladı

Beşiktaş Divan Kurulu 2024 yılı 2. Olağan Toplantısı, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı-Anadolu Oditoryumu’nda düzenleniyor.

Abone Ol

Beşiktaş Divan Kurulu 2024 yılı 2. Olağan Toplantısı, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı-Anadolu Oditoryumu’nda düzenleniyor.

Toplantıya Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri, divan üyeleri katıldı. Ayrıca toplantıyı çok sayıda basın mensubu da takip ediyor. Divan toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Toplantı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın konuşmasıyla devam ediyor. Hasan Arat konuşmasında, Beşiktaş devletine ve milletine sadık bir kulüptür ve öyle de olacaktır ifadelerine yerdi.

Aynı zamanda kulübün mevcut durumunu da değerlendiren Arat, Teknik ekip tercihlerinin ve atılan adımların da başarıyı getirdiği belirtti.

Arat sözlerine ''Hiç bir başkan yapmış olduğu görevi, milyonlarca insanın sorumluluğunu tek başına yürütemez, bu mümkün değildir. Ben bugün birlikte olduğum tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımdan büyük bir gurur duyuyorum'' diyerek devam etti.

Arat konuşmasında bir çağrıda da bulundu:

''Rafa Silva konusunda açıklama yapmayın ceza yersiniz dediler. Allahı var, MHK o hakeme ceza verdi. Çağrım var; Beşiktaş’a sahip çıkın! Beşiktaş’ın malları ve haklarına çökenlere sesleniyorum: Ellerinizi çekin! Beşiktaş’a parmak sallayanlar gitti.''

Kulübün Genel Sekreteri Kaan Şakul ise ''Beşiktaş, yasa dışı anlaşmalar yapıp devletini aldatmaz. Beşiktaş, belki geç öder ama vergisini öder. Beşiktaş, bir masa bir kasa şirketlerle sözleşme imzalamaz. Beşiktaş, kayıt dışı harcamaları için taraftarını kazıklamaz.'' cümlelerini kurdu.