7 Eylül 1994 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen ünlü oyuncu Berker Güven oyunculuk ve aşk hayatını anlattı.

Berker Güven Saba Tümerin Konuğu Oldu

"Ben küçükken çok yaramazdım, asla içim içime sığmaz kıpır kıpırdım. Zaten çocukluğum boyunca 1 Nisan şakalarını asla kaçırmazdım. Tahtaya Arap sabunu sürmeler, sınıfa osuruk bombaları atıp kaçmalar yani hepsini yaptım. Çok severdim insanlara şaka yapmayı."

Oyunculuğa nasıl karar verdiğini açıklayan Berker Güven, 

"Çocukken tiyatroda oynardım ve o sahnede oyuncu olmaya karar verdim. Sonrasında 17 yaşıma geldim ve üniversite sınavına girecektim zaten stabil bir kararım vardı bu konuda çok avantajlıydım. Mesela bizim jenerasyonun genel olarak problemi hala ne iş yapacağına karar verememeleri. Hani gelmiş 30 yaşına hala diyor ki ben ne yapacağım. Gelecek ile ilgili kararlar küçüklükten alınmalı yoksa geç kalıyorsunuz" dedi.

Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu

Berker Güven Saba Tümere Konuk Oldu

Metot oyuncusuyum

"Çok kabaca açıklamak gerekirse belirli bir yöntem üzerinden oyunculuk yapmak. Yani kısaca set boyunca rolden çıkmıyorum. Türkiye'de bu imkansız çünkü biz haftada 140 dakika çekiyoruz günde ortalama 14 saat çalışıyoruz o yüzden konsantre olmak çok zor aslında. Ben bunu başarabiliyorum sete girdiğim an dizideki rolüme giriyorum ve set boyunca molalar da dahil o rolden asla çıkmıyorum"

Aşk hayatına değinen ünlü oyuncu Berker Güven,

"Benim aşk tarifim aslında çok basit yeri gelir el ele sokakta yürürüm, tatile çıkarım bunlar zaten olması gereken şeyler. Hani genelde insanlar çok sert bir şekilde hayır o benim mantığıyla ilişkilerini sürdürüyorlar o bana göre değil çünkü çok sağlıksız bir ilişki oluyor. Aşırı bir sahiplenme veya hayatın her alanına müdahil olmak falan bunlar çok abartı. Ben biraz daha ilişkinin sağlıklı olması tarafındayım. Aşk yolculuğuna çıkıyorum, uzun soluklu olması için çabalıyorum. Amacım uzun süre bir birliktelik yaşamak."

Editör: Haber Merkezi