Yerlikaya, 65 bin 600 personelin trafik denetimlerinde görev alacağını belirterek, "Yolculuklar sevdiklerimize kavuşmak içindir, onlardan ayrılmak için değil. Trafik kurallarına uymak hayatlarımızı korumak için önemli" dedi.

Bakan Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte binlerce kişinin sevdikleriyle buluşacağını ve bu nedenle heyecanlı olduklarını vurguladı. Ancak bu süreçte trafik kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, aşırı hız yapmamaya, emniyet kemeri takmaya ve diğer güvenlik önlemlerini almaya çağırdı.

Bayramda 65 Bin 600 Personel Görev Yapacak

Son beş yılda Ramazan Bayramı tatillerinde yaşanan kazalarda çok sayıda insanın hayatını kaybettiğini hatırlatan Yerlikaya, bu yıl alınacak trafik tedbirlerinin daha da artırıldığını ve 65 bin 600 personelin trafik denetimlerinde görev alacağını söyledi. Ayrıca, asayiş hizmetleri kapsamında da geniş çaplı önlemler alındığını belirtti.

Serkan Bayram, Papa Franciscus ile buluştu Serkan Bayram, Papa Franciscus ile buluştu

Yola çıkacak olan vatandaşlara seslenen Yerlikaya, "Sevdiklerimizi üzmemek için trafik kurallarına uyalım. Hayatın değerini unutmayalım, Ramazan Bayramı'nız kutlu olsun" mesajını iletti

Bayramda 65 Bin Personel Görev Yapacak