Para kazanmak herkes için elzemdir. Para kazanmalıyız ki hayat devam etsin. İnsanlar kendilerine part time, ya da freelancer işler arıyorlar. Bu işleri ararken ülkedeki özel gün ve zamanları da değerlendirmek gerekir. Daha çok part time ve dönemlik olan bu işler de, karşımıza çok değişik seçenekler de çıkabilir. Örneğin, bayram öncesi şeker stantlarında şeker satmak da bu işlerden biridir. Kulağa çok da sevimli gelen bu iş için özellikle şeker firmaları, bayramlara birkaç hafta kala bu ilanları verebiliyorlar.

Hastane randevusunda yeni dönem! Geçersiz kabul edilecek Hastane randevusunda yeni dönem! Geçersiz kabul edilecek

Şeker Satış Elemanı Kimdir? Ne İş Yapar?

Bayram şekeri satış destek görevlisi olarak verilen bu ilanlarda sizden, seyyar olarak kurulan şeker stantlarında satış yapmanız istenir. İlan sitelerine baktığınızda bu işlere oldukça fazla başvuru gelebilir. Hatta ilanlar hızlı bir şekilde yayından kalkabilir. Bu işten biraz para kazanmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmalı ve ilan bildirimlerini açmanız gerekebilir. Özellikle üniversite ve lise öğrencilerinin rağbet gösterdiği bu işlerde bayram harçlığı da çıkarmanız mümkündür.

Bayram Şekeri

Şeker Satış Elemanı Özellikleri Nelerdir?

Eğer şeker stantlarında şeker satmak istiyorsanız, firmaların sizde aradığı bazı özellikler de yok değildir. Genel olarak bir eleman profili çizersek, iletişimde sorun yaşamayan, diksiyonu kuvvetli, güler yüzlü, takım çalışmasına uyum sağlayan, satış yapma kabiliyetine sahip kişileri aradıklarını söyleyebiliriz. Bu durumda firma ilanlarını aratarak gözden geçirmenizde fayda vardır. Özellikle arife günleri yoğun bir satış olabileceği için, bu günlerde yoğun olarak çalışmanız istenebilir.

Şeker Satış Elemanı Olarak Nasıl İş Bulabilirim?

Firmaların verdiği ilanları mutlaka takip edin, böylelikle şeker satış elemanı iş ilanları başlığı altında iş bulabilirsiniz. Ama bu ilanlar hızlıca yayından kalkabilir ve zaten başvuru oranı da yüksektir. Küçük bir tavsiye verirsek, marketlere, pastanelere ya da şeker satışı yapan dükkânlara giderek, birebir başvuru da yapabilirsiniz. Büyük ihtimalle buralarda bir part time, dönemlik iş bulmanız mümkündür. Siz de bayram harçlığı çıkarmak, az da olsa para kazanmak istiyorsanız yaklaşan bayramları fırsat bilebilir ve şeker satış elemanı pozisyonlarına başvuruda bulunabilirsiniz.