Spor

Bayram satıldı mı? Emin Bayram bu yıl nerede oynuyor?

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu’nun açıklamaları sonrası kulübün kiralık oyuncusu Emin Bayram gündem oldu. Futbolseverler, “Emin Bayram satıldı mı”, “aslen nereli”, “oynuyor mu” sorularını soruyor. İşte o soruların yanıtları…

Abone Ol

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu’nun, genç savunma oyuncuları Emin Bayram’a gelen transfer teklifinin değerlendirme aşamasında olduğunu söylemesi üzerine genç oyuncu sosyal medyada gündem oldu.

Emin Bayram satıldı mı?

Emin Bayram için kendilerine bir teklif geldiğini aktaran Hatipoğlu, "Emin Bayram'ın transferiyle ilgili bir anlaşma söz konusu değil. Gelen bir teklif var. Bununla ilgili görüşmeler devam ediyor. Kamuoyunda telaffuz edilen rakamlar doğru değil. Şu an herhangi bir rakam veya şart üzerinde anlaşma yok. Emin ve Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda değerlendirme yapacağız. Emin, altyapımızdan yetişen ve bizim için değerli bir oyuncu. Şu an için imzalanan bir anlaşma bulunmuyor" ifadelerini kullandı.

Emin Bayram aslen nereli?

Hatipoğlu’nun açıklamasıyla gündeme oturan Emin Bayram, Galatasaray Akademisi’nden yetişen bir oyuncu. Emin Bayram 2 Nisan 2003, İstanbul doğumlu.

Emin Bayram oynuyor mu?

2021 yılı ara transfer döneminde Boluspor’a kiralanan Emin Bayram, 2021-22 sezonunun başında da yeniden Boluspor’a kiralandı. Emin Bayram, 2023’ten itibaren kiralık olarak Pro League Kulübü Westerlo’da forma giymektedir.