Eski futbolcu Batuhan Karadeniz hakkında, eski sevgilisi sosyal medya fenomeni Aleyna Eroğlu'nu otelde darbettiği iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması Anadolu 66. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya mağdur Aleyna Eroğlu katılırken, Karadeniz duruşmaya katılmadı.

Eroğlu, duruşmada yaşananları anlatarak, "Olay günü daha önce vermiş olduğum borç parayı istemek için sanığın bulunduğu otele gitmiştim. Karadeniz, bu sırada beni darbetti," dedi. Duruşmada ayrıca bir resepsiyon görevlisi tanık olarak dinlendi.

Mahkeme, Batuhan Karadeniz'in bir sonraki duruşmada zorla getirilmesine, katılmaması halinde ise hakkında yakalama kararı çıkarılmasına hükmetti. Karadeniz'in sosyal medyada Eroğlu'na yönelik tacizlerine devam ettiği ve önleyici tedbirlerin ihlal edildiği belirtildi.

Eroğlu duruşma sonrası yaptığı açıklamada, "Ben susmadım, susmayacağım. Bu davanın herkes için bir örnek olmasını diliyorum," şeklinde konuştu. Avukat Ayhan Yalçın ise, Karadeniz'in bir sonraki duruşmada yakalama kararı ile getirilmesinin kararlaştırıldığını ifade etti ve ekledi, "Batuhan Karadeniz hakkında 'Kasten yaralama' ve 'Zincirleme şekilde tehdit' suçlarından 4 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor."

Türk mutfağı haftası Türk mutfağı haftası