Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Volkan Keskin’in oturduğu, senaryosunu ise Uğraş Güneş’in kaleme aldığı "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu", güçlü oyuncu kadrosuyla da adından söz ettiriyor. Dizinin kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Selim Galip ve Atsız Karaduman gibi usta isimler yer alıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te mühendis Gökhan Atakan olayı nedir? 10 Eylül 2024 Müge Anlı yeni gelişmeler Müge Anlı ile Tatlı Sert'te mühendis Gökhan Atakan olayı nedir? 10 Eylül 2024 Müge Anlı yeni gelişmeler

Hande Doğandemir Yeniden Ekranlarda

Dizinin ikinci sezon çekimleri için hazırlıklar sürerken, izleyicilere sürpriz bir haber verildi. Güzel oyuncu Hande Doğandemir, uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına dönüyor. Doğandemir, "Avukat Güneş" rolüyle, adaletin peşinden koşan zeki ve güçlü bir karaktere hayat verecek. Bu gelişme, dizinin hayranları tarafından heyecanla karşılandı.

Her Çarşamba Kanal D Ekranlarında

Unutmanın ve hatırlamanın ince çizgisini, adaletin terazisinde tartan "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu", yeni sezonda da her çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Editör: Elif Erbay