Spor

Başakşehir tur için sahada

UEFA Konferans Ligi'nde yer almak isteyen Başakşehir, 3. ön eleme turu rövanş maçında Gürcistan temsilcisi İberia Tiflis'i ağırlayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak bu karşılaşmayı Polonyalı hakem Pawel Raczkowski yönetecek. İlk maçı Gürcistan'da 1-0 kazanarak önemli bir avantaj elde eden turuncu-lacivertliler, rövanşta her türlü galibiyet veya beraberlik durumunda play-off turuna yükselmeyi garantileyecek.

Abone Ol

UEFA Konferans Ligi'nde heyecan, Başakşehir ile İberia Tiflis arasındaki rövanş mücadelesiyle devam ediyor. Teknik direktör Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir’de bu kritik karşılaşma öncesi gözler Figueiredo, Keny, Krzysztof Piatek ve Dimitrios Pelkas gibi önemli isimlerde olacak. Ligde son olarak Rizespor ile berabere kalan turuncu-lacivertliler, yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa’da iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Eğer Başakşehir turu geçerse, play-off etabında St. Patrick's Athletic ile Azerbaycan ekibi Sabah arasındaki eşleşmeden gelecek rakiple karşılaşacak.

Başakşehir - İberia Tiflis maçı ne zaman ve hangi kanalda?

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında bugün İberia Tiflis'i sahasında ağırlayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.45’te başlayacak ve TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

Maçın hakemi kim?

Mücadeleyi Polonya Futbol Federasyonu’ndan Pawel Raczkowski yönetecek. Raczkowski'nin yardımcıları ise Radoslaw Siejka ve Adam Kupsik olacak.

Başakşehir nasıl tur atlar?

İlk maçı Gürcistan’da 1-0 kazanan Başakşehir, rövanşta alacağı her türlü galibiyet veya beraberlikte turu geçecek. Maçın 90 dakikasında tek farklı İberia Tiflis galibiyeti durumunda ise karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatma bölümlerinde de eşitlik bozulmazsa turu geçen tarafı penaltılar belirleyecek.

Muhtemel rakip kim olacak?

Başakşehir turu geçerse, play-off turunda İrlanda temsilcisi St. Patrick's Athletic veya Azerbaycan ekibi Sabah ile karşılaşacak. İki takım arasındaki ilk maçı St. Patrick's Athletic 1-0 kazanmıştı. Play-off turunun ilk maçları 22 Ağustos’ta, rövanşları ise 29 Ağustos’ta oynanacak.