Spor

Barcelona - Real Madrid maçı saat kaçta? Arda Güler maçta oynayacak mı?

El Clásico heyecanı, 2024-2025 sezonunda şampiyonluk mücadelesi verecek Barcelona ve Real Madrid'in hazırlık maçıyla başlıyor. MetLife Stadyumu’nda gerçekleşecek olan bu dev karşılaşma, futbolseverlerin merakla beklediği anlardan biri olacak. Barcelona karşısında Arda Güler’in sahada olup olmayacağı da merak konusu. Peki, Barcelona - Real Madrid maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, El Clásico'ya dair tüm detaylar…

Abone Ol

Real Madrid, Carlo Ancelotti yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz sezon hem Şampiyonlar Ligi’ni hem de La Liga’yı kazanan eflatun-beyazlılar, yeni sezonda da iddialı performans sergilemek istiyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde kamp yapan Real Madrid, Avrupa’nın önde gelen takımlarıyla karşı karşıya gelecek. İlk büyük hazırlık maçında ezeli rakip Barcelona ile karşılaşacak olan Madrid ekibi, sonrasında ise İngiltere Premier Lig takımı Chelsea ile sahaya çıkacak.

Barcelona - Real Madrid Maçı Ne Zaman?

Yeni sezonda hem Avrupa’da hem de ligde başarılı olmak isteyen iki İspanyol devi, hazırlık maçında kozlarını paylaşacak. Barcelona - Real Madrid karşılaşması 4 Ağustos’ta Metlife Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele, 3 Ağustos cumartesi gününü pazar gününe bağlayan gece saat 02:00’de başlayacak. Barcelona - Real Madrid karşılaşmasın S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Arda Güler Barcelona Maçında Oynayacak mı?

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç yıldız Arda Güler, Real Madrid’in ABD kafilesinde yer aldı. Amerika Birleşik Devletleri’nde oynanan ilk hazırlık maçına ilk 11’de başlayan Güler, 45 dakika sahada kaldı. Teknik direktör Carlo Ancelotti’nin Barcelona mücadelesinde genç oyuncuya ilk 11’de şans vermesi bekleniyor.

Real Madrid’in ABD Kamp Kadrosu

Real Madrid’in ABD kampına katılan oyuncu kadrosu ise şu şekilde:

Kaleci: Courtois, Lunin, Fran Gonzalez
Savunma: Militao, Lucas Vazquez, Vallejo, Fran Garcia, Rüdiger, Ramon, Lorenzo, Obrador, Asencio, Martinez
Orta saha: Modric, Arda Güler, Ceballos, Nico Paz, Mario Martin, Jeremy de Leon, Palacios
Hücum: Vinicius Jr, Rodrygo, Endrick, Brahim, Latasa, Alvaro Rodriguez

Real Madrid taraftarları, yeni sezon öncesi takımın performansını merakla bekliyor. Barcelona karşısında alınacak sonuç, takımın sezon öncesi form durumu hakkında önemli ipuçları verecek. Eflatun-beyazlıların yeni sezon hedefleri doğrultusunda nasıl bir oyun sergileyeceği büyük bir heyecanla takip ediliyor.