Magazin

Banu Alkan'dan tepki çeken taziye

Sanatçı Safiye Soyman’ın uzun yıllardır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz, 47 yaşında hayatını kaybetti. Soyman’ın oğlu için Bodrum Gündoğan Mahallesi'ndeki Merkez Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Ünlü sanatçı Safiye Soyman, evladını gözyaşları arasında toprağa verdi.

Abone Ol

Cenaze töreni sırasında birçok ünlü isim Safiye Soyman’a destek mesajları gönderdi. Ancak, Banu Alkan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajı büyük tepki topladı. Alkan, mesajında Kylie Jenner ve Jennifer Lopez gibi ünlü isimleri etiketlemesi ve paylaşımına müzik eklemesiyle dikkat çekti. Alkan, “Safiye'm başın sağ olsun canım. Acıların en büyüğü. Nur içinde uyusun, Allah'ım sabır versin” notunu düştü.

Paylaşım kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve birçok kişi tarafından eleştirildi. Tepkilerin odağı olan Banu Alkan, konuyla ilgili bir açıklama yaparak, mesajın asistanı tarafından paylaşıldığını belirtti. Alkan, “Asistanımın paylaştığı bir video üzerinden her türlü yorumu yapma hakkına hiç kimse sahip değildir. Banu Alkan'ı tanıyan çok iyi bilir bugüne kadar hiçbir yanlışı olmamış birine o fake (sahte) hesaplardan yazanlar ayıp etmiştir. Avukatım tüm hesapları çıkarıp gerçekler ortaya çıktıktan sonra hukuk sürecini başlatacak. Ayrıca Safiye'me başsağlığını hikâyemden diledim evladı için. Bizzat ben şahidim nasıl mükemmel bir anne olduğuna” dedi.

Safiye Soyman, oğlunun vefatının ardından yaptığı ilk paylaşımda yürekleri burktu. Oğlunun tabutunun fotoğrafını paylaşan Soyman, "Yavrum, melek oldun... Harun'um" ifadelerini kullandı.