Aşırı yağışlar yurdun dört bir yanında yıkıma yol açtı.

Bir yıkım haberi de Balıkesir Edremit'ten geldi.

İlçede sağnak yağış hayatı olumsuz etkilerken bir köprünün de suya gömülmesine neden oldu.

Edanur'un ölümüyle ilgili 4 çalışana gözaltı kararı verildi Edanur'un ölümüyle ilgili 4 çalışana gözaltı kararı verildi

Bundan 17 gün önce sağanaktan etkilenerek bir bölümünde yıkılma meydana gelen köprü, son yağışta çayın debisinin yükselmesi sonucu tamamen suya gömüldü.

Eski Çanakkale-İzmir kara yolunda bulunan Zeytinli Çayı üzerindeki köprü, Kazdağları'ndan gelen sel sularına dayanamayarak tamamen çöktü.

Köprü, 12 Kasım'daki yağışta kısmen yıkılmış, bu nedenle kullanıma kapatılmıştı.

DENİZ KÜTÜK KUSTU, ONLAR NÖBET TUTTU

edremit-yağış-samimihaber (2)

Kuvvetli rüzgarın dev dalgalar oluşturduğu Altınoluk Mahallesi'nde ise denizin taşması sonucu sahilde sürüklenen büyük ağaç parçaları, kordondaki iş yerlerine zarar verdi.

Kordonda işletmesi bulunan Hacı Talay, gazetecilere, iki haftadır zaman zaman etkili olan sağanak nedeniyle olumsuzluklar yaşadıklarını söyledi.

Bu süreçte üçüncü kez iş yerlerinin zarar gördüğünü belirten Talay "Kendi imkanlarımızla kendi mekanlarını korumaya çalışıyoruz. Sabaha kadar 3 arkadaş burada nöbet tuttuk. Denizin getirdikleri iş yerlerimize zarar vermesin diye sürekli suya girip eşyalarımızı içeri taşıdık" dedi.

edremit-yağış-samimihaber (1)

Öte yandan, Edremit Kaymakamlığınca alınan kararla, şiddetli yağış ve kuvvetli rüzgar nedeniyle okul öncesi eğitim kurumları, ilkokul ve liselere dün ara verilmişti.