Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu sabah 04.36'da Sakarya Kuzey Marmara Otoyolu Tekeler mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasıyla ilgili açıklama yaptı.

Bakan Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından (X) yaptığı paylaşımda, 

"Bu sabah 04.36'da Sakarya Kuzey Marmara Otoyolu Tekeler mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 kişi olay yerinde hayatını kaybetmiş, 8'i ağır 59 kişi ise yaralanmıştır. Yaralılar 30 ambulans ile hastanelere nakledilmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Tedavileri devam eden yaralıların sağlıklarına kavuşmaları için gereken her şey yapılmaktadır" ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bu sabah (28 Aralık) Kuzey Marmara Otoyolu’nda 10 vatandaşın hayatını kaybettiği kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabı (X) üzerinden açıklama yapan Adalet Bakanı Tunç, “Kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup, bir cumhuriyet başsavcı vekili koordinesinde üç cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir” dedi.

Serkan Bayram, Papa Franciscus ile buluştu Serkan Bayram, Papa Franciscus ile buluştu

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki trafik kazasında hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi.

Kurtulmuş, sosyal medya hesabından (X) yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya mevkisinde meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'DEN MESAJ

CHP Genel Başkanı Özel, Kuzey Marmara Otoyolu'nda 7 aracın karıştığı zincirleme kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Özgür Özel, sosyal medya hesabından (X) yaptığı paylaşımda, "Kuzey Marmara Otoyolu'nda 7 aracın karıştığı zincirleme kazada yaşamını yitirdiğini büyük üzüntüyle öğrendiğim yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifa diliyorum" ifadelerini kullandı.