Yönetmen koltuğuna Aydemir Akbaş ve Bülent Pelit'in oturduğu "Sünnet Çocuğu" adlı film düzenlenen gala gecesi ile sinema severlerle buluştu. Aydemir Akbaş, Samimi Haber muhabiri Meryem Şahan’a önemli açıklamalarda bulundu. Akbaş, son günlerde hakkında çıkan 20 yaş haberleriyle ilgili reklamın iyisi kötüsü olmaz ifadelerini kullandı.

Sünnet Çocuğu filmi galasında çarpıcı açıklamalarda bulunan Aydemir Akbaş, siyasetten Kolpaçino dizisine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

“Reklamın İyisi Kötüsü Olmaz”

‘Sünnet Çocuğu’ filminin gala gecesi Kanyon AVM'de yapıldı. Filmin oyuncu kadrosunda Akbaş'ın yanı sıra Mehmet Çepiç, Tuğba Daşdan, Ferdi Atuner, Tuncay Akça, Bülent Pelit ve Emine Sarıkaya yer alıyor. Komedi türündeki film, at yarışı ve kumar sebebiyle aldığı borçları ödeyemeyen Sami'nin hikayesini anlatıyor. Hikayeyi kaleme alan Akbaş, Samimi Haber muhabiri Meryem Şahan’a hakkında çıkan haberlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Akbaş, ‘’Ben hakkımda çıkan hiçbir şeyi ne okurum ne bakarım ne bir şey yaparım. Okumam çünkü ben de bir gazeteciyim ben söylerim sekreter değiştirir. İşte o 20’lik muhabbet... Eğer tamamını yayınlasalar arkasından '30 da olur 40 da olur' gelecek. Onu koysa hiçbir şey olmayacak. Ben gazeteciyim kimin ne olduğunu çok iyi bilirim. Ben onu bilerek yapmadım ki, hiç öyle bir şey olacağını tahmin etmedim şarkıcı genç bir erkekle evlensin dedim. Evlensin ya duygu bir şey hissetmişse evlensin. 30 da olur 40 da olur laf olsun diye söyledim ayrıca sanane. Ben öyle bir susturmasını bilirim ki hepsini ama o seviyeye inmem. Zeki Müren’in bir lafı vardır, reklamın iyisi kötüsü yoktur ne oldu 2 milyon kişi basmış gazeteye’’ dedi.

Kolpaçino Dizisi Nerede Yayınlanacak?

Aydemir Akbaş Kolpaçino dizisinin nerede yayınlanacağını açıkladı: ‘’Şafakla bir Kolpaçino dizisi, Kolpaçino EXXEN'de yayınlanacak, yazılıyor şu an. Bir tane bu. Üçüncü film teklifi geldi, ikincisinde Amerikalı oyuncularla üçüncüsünü bilmiyorum. Birincisini anlaştık ama ‘Senaryosunu okumadan çekmem’ dedim. Bende 8 tane hazır film var senaryosu hazır. Ne olsun iki tane yeter işte’’ dedi.

“6’lı İttifaka Oy Vereceğim”

Siyasete de değinen ünlü oyuncu, ‘’Ben basının bilmediği şeyleri söyledim olay oldu. Kılıçdaroğlu seçilir dedim bide kadın başbakan olur dedim o biraz olay oldu.  Ama eksik yazıldı galiba, ben baştan dedim ben Demokrat Partiliyim. 10 yaşından beri Demokrat Partiliyim. Ama Ecevit’e de oy verdim. MHP Meclis’e girsin diye oy verdim. İşçi Partisi’ne oy verdim. Şimdi de 6’lı ittifaka vereceğim’’ ifadelerini kullandı.