Ekonomi

Ayçiçek yağı indirime girdi: Duyan koşuyor! 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 169,90 TL

Ayçiçek yağı indirime girdi. Zırhlıoğlu Şirketler Grubu Yenibosna’da faaliyete geçirdiği marketin açılışına özel 5 litre ayçiçek yağı fiyatnıı 169,90 TL'ye düşürdü.

Abone Ol

Zırhlıoğlu Şirketler Grubu, Yenibosna'da ilk brüt marketini açtı. 2-11 Ağustos tarihleri ​​arasında geçerli olan aktüel kataloğunda yer alan ürünler ve fiyatlar dikkat çekti. Vatandaşların vazgeçilmezi ve ulaşılması zor ürünlerden biri olan ayçiçek yağının fiyatlarında yapılan indirim dikkatlerden kaçmadı. Aktüel katalogda 'ucuz ürün' olarak tanıtılan Olea Familya ayçiçek yağının 5 litrelik şişesi 179,90 TL'den satışa sunuldu. İşte Zırhlı Brüt ayçiçek yağı fiyatları.

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARINA İNDİRİM YAPTI

Vatandaşlar, artan enflasyon nedeniyle market indirimlerini merak ediyor. Son dönemde aralıksız yapılan zamlardan en çok etkilenen ürünlerden biri de ayçiçek yağı oldu. Sofraların vazgeçilmezi ayçiçek yağına ulaşmakta zorluk çeken vatandaşlar, aktüel kataloglarındaki indirimleri araştırıyor. Vatandaşlar uygun fiyatlı market alışverişi için detaylı incelemeler yapmaya devam ederken, özellikle market zincirlerindeki ayçiçek yağı fiyatları merak ediliyor. Zırhlı Gross Market, açılışa özel ayçiçeği yağı fiyatlarında indirime gitti. 02-11 Ağustos tarihleri ​​arasında geçerli olan güncel kataloğu vatandaşların ilgisini çekiyor.

Zırhlı Gross ayçiçek yağı fiyatları şöyle:

Olea Familya ayçiçek yağı 5 litre fiyatı:  179.90 TL

Olea Familya ayçiçek yağı 1 litre fiyatı: 42.90 TL

Bizce ayçiçek yağı 5 litre fiyatı: 169.90 TL

Emek ayçiçek yağı 4 litre fiyatı: 169.90 TL

Komili ayçiçek yağı 1 litre fiyatı: 44.90 TL