Spor

Avusturya maçını bilen fenomen köpek çeyrek final için tahmin yaptı

2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda oynanan Türkiye-Avusturya maçının skorunu doğru tahmin eden sosyal medya fenomeni köpek Steph Furry, çeyrek finalde oynanacak Hollanda karşılaşmasıyla ilgili de bir tahminde bulundu. Furry, ay-yıldızlıların Hollanda karşısında 2-1'lik skorla galip gelerek adını yarı finale yazdıracağını belirtti. Sevimli köpek, daha önce Şampiyonlar Ligi'nin kazananını da doğru tahmin etmişti.

Abone Ol

2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Türkiye'nin Avusturya'yı 2-1 yeneceğini doğru tahmin eden sosyal medya fenomeni köpek Steph Furry'ye bu kez çeyrek finaldeki Türkiye-Hollanda maçının sonucu soruldu. Maçların galibini seçmek için burnuyla bir topu kazanan ülkenin bayrağının bulunduğu sepete atan Furry'nin tahminine göre Türkiye, Hollanda karşısında da aynı skorla, 2-1 galip gelecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ TAHMİNİ TUTMUŞTU

Sevimli köpek Furry, Real Madrid'in Borussia Dortmund'a karşı Şampiyonlar Ligi finalini kazanacağını tahmin etmişti. Mücadeleyi 2-0'lık skorla kazanan Madrid, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuştu.

TÜRKİYE-AVUSTURYA MAÇININ SKORUNU BİLDİ

Şampiyonlar Ligi'nin kazananını doğru tahmin eden sosyal medya fenomeni köpek Steph Furry, Türkiye-Avusturya maçının sonucunu da doğru tahmin etti. Tüm dünyanın gündemine oturan o köpeğin maçtan önce yaptığı tahmine göre Türkiye, Avusturya karşısında 2-1'lik skorla galip gelecekti. Kıran kırana geçen mücadele sonrası millilerimiz maçtan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

HOLLANDA'YI GERİDEN GELEREK 2-1 YENECEĞİMİZİ SÖYLEDİ

Avusturya galibiyetimizi skoruna kadar doğru tahmin eden sevimli köpek, bir kez daha ülkemizden yana tahminini kullanarak Türkiye'nin çeyrek finalde Hollanda'yı 2-1 yeneceğini öngördü. Köpek ayrıca Türkiye'nin 2-1'lik Hollanda galibiyetini 1-0 geriden gelerek alacağını da belirtti.