Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı basınla bu akşam iftarda buluştu. 

İftarın ardından açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, gelecek yılın transfer bütçesi planlamasının üç büyük takıma göre olmayacağını söyledi.

Avcı, gelecek yıl planlaması için telefonla yüz yüze görüştüğü yabancı futbolcular olduğunu belirterek, en fazla genç oyuncu oynatan teknik adam iın kendisi olduğunu ifade etti. 

Genç oyuncuyu sahaya doğru zamanda atmak gerektiğini belirten Avcı, “Zamanlamayı iyi yapmak gerekli. Geçmiş dönemde iyi oyuncular geldi. 89 doğumlu oyuncularda bu tıkandı” dedi.

Galatasaray'dan Guinness'e başvuru Galatasaray'dan Guinness'e başvuru

Denswil ve Uğurcan arasındaki anlaşmazlığı sonucu yenen golü anlatan Avcı, “Denswil yerleşimi kontrol ederken Uğurcan Çakır topu oyuna soktu. İletişim bozukluğuna yakalandı. 20 yılda olacak iş benim başına geldi” dedi. 

Fenerbahçe maçı sorulan Abdullah Avcı, “Bu konuda birşey konuşamayacağım. Abdullah Avcı’nın Fenerbahçe istatiğine bak. Bu ne son maç ne de ilk maç. Ölüm kalım savaşı değil. Biz rahat olacağız” dedi. 

Avcı, Abdülkadir Ömür’ü iyi hatıralarla hatırladığını söyledi.Avcı basın mensuplarıyla açtığı iftarda Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu ile karşılaştı ve kısa bir süre sohbet etti.