Hindistan'ın en zengin ailesi ve dünyanın sayılı zenginlerinden Mukesh Ambani'nin oğlu Anant Ambani ile bir diğer milyarder Viren Merchant'in kızı Radhika Merchant evlendi. Dört gün sürecek olan düğün törenine çok sayıda ünlü isim katıldı.

Anant Ambani Düğün Töreninde

Düğün törenine pek çok ünlü isim katıldı

Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Nick Jonas, Priyanka Chopra, İngiltere eski başbakanları Tony Blair ile Boris Johnson, düğün törenine katıldı.

Anant Ambani Düğünü
Ayrıca düğün törenine Rajinikanth ve Sanjay Dutt gibi Bollywood yıldızlarından eski başkan Ram Nath Kovind'e, çeşitli eyaletlerin başbakanlarına ve ülkenin saygı duyulan kriket takımının sayısız üyesine kadar Hindistan eğlence, spor, iş ve siyaset dünyasının ünlü isimleri de katıldı.

Asya'nın En Zengin Ailesinin Oğlu Anant Ambani Evlendi

Jennifer Lopez kırmızı halı tarzıyla gündem oldu! Jennifer Lopez kırmızı halı tarzıyla gündem oldu!

Törende dikkatleri çeken bir başka olay ise katılımcılar  geleneksel kıyafetlerle Hint moda tasarımcılarının tasarımlarını giydi.

Anant Ambani, Düğünündeki Katılımcılar
Ünlü şarkıcı Nick Jonas ile Hint asıllı oyuncu eşi Priyanka Chopra da geleneksel giyim tarzıyla gecenin en çok konuşulan isimlerinden oldu.

Anant Ambani Law Roach
Law Roach, düğüne; leylak rengi kadife ceket, mor tunik ve bir çift Schiaparelli altın burunlu ayakkabıyla geldi.

Düğün için 132 milyon harcandı

Ambani ailesi, düğünün kendilerine ne kadara mâl olduğunu açıklamadı ancak düğün planlayıcıları, 132 milyon ila 156 milyon dolar arasında bir harcama yapıldığınıı tahmin ediyor.

Editör: Haber Merkezi