Magazin

Aslı Hünel Evli Mi, Kiminle Evli, Ne Mezunu, Kaç Yaşında, Aslen Nereli?

Aslı Hünel kimdir, evli mi, kiminle evli, ne mezunu, kaç yaşında ve aslen nereli sorularının yanıtlarını merak edenler için, ünlü müzisyen ve televizyon sunucusu Aslı Hünel'in yaşamına dair detayları bu yazıda bulabilirsiniz.

Abone Ol

Aslı Hünel, 4 Haziran 1977 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Müzik kariyerine Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başlayan Hünel, henüz 14 yaşındayken şan dersleri alarak sesini geliştirmiştir. Peki, Aslı Hünel evli mi, kiminle evli, ne mezunu, kaç yaşında ve aslen nerelidir? İşte detaylar…

Aslı Hünel, müzik kariyerinde önemli adımlar atmış ve Türkiye'nin dört bir yanında sahne alarak geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmıştır. "Bambaşka" isimli albümündeki çalışmalarıyla dikkat çekmiştir. Ayrıca, televizyon dünyasında da başarılı bir kariyere sahiptir. 12 Eylül 2021 ile 18 Aralık 2021 tarihleri arasında TGRT Haber kanalında Cem Küçük ile birlikte "Günaydın Türkiye" programını sunmuş, 20 Aralık 2021 tarihinden itibaren Show TV'de "Gelin Evi" programının sunuculuğunu yapmıştır. Ağustos 2024 itibarıyla Kanal D'de "Gelinim Mutfakta" programının yeni sunucusu olarak ekranlara dönmüştür.

Aslı Hünel Evli Mi, Kiminle Evli?

Aslı Hünel, kişisel yaşamında iş insanı Savaş Fatin Yurtsever ile 12 Nisan 2018 tarihinde evlenmiştir. Oyuncu Saruhan Hünel'in kardeşi olan Hünel'in annesi Arap, babası ise Selanik göçmenidir. 26 Ekim 2020 tarihinde COVID-19 nedeniyle babası Mehmet Fevzi Hünel'i kaybetmiştir.

Aslı Hünel hangi programları sundu?

Aslı Hünel, TGRT Haber'de "Günaydın Türkiye" ve Show TV'de "Gelin Evi" programlarını sunmuştur. Ağustos 2024 itibarıyla Kanal D'de "Gelinim Mutfakta" programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Aslı Hünel kiminle evli?

Aslı Hünel, 12 Nisan 2018 tarihinde iş insanı Savaş Fatin Yurtsever ile evlenmiştir.

Aslı Hünel Aslen Nereli? 

Aslı Hünel'in annesi Arap, babası ise Selanik göçmenidir.