2022 yılında Berkin Gökbudak ile hayatını birleştiren ve bu evlilikten Elay adını verdikleri çocuklarını kucağına alan Aslı Enver, ekranlara geri dönüyor. Ünlü ismin yeni projesindeki partneri belli oldu!

Aslı Enver'in Yeni Projesi Ne?

Geçtiğimiz kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız nikah masasına oturan Aslı Enver, kısa süre sonra hamile olduğunu açıklamıştı. İki aylık hamile olan oyuncu, bu sebeple rol alacağı diziyi bırakmak zorunda kalmıştı.

Aslı Enver’in Kızı Elay Ne Zaman Doğdu?

Aslı Enver-Berkin Gökbudak çiftinden müjdeli haber 4 Temmuz'da geldi. İkili, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen kızlarına Elay adını verdiler.

Aslı Enver Ekranlara Ne Zaman Dönüyor?

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da eşiyle birlikte bir mekandan çıkarken görüntülenen Aslı Enver, ekranlara döneceğinin müjdesini verdi. Ünlü oyuncu, "Çok uzak kalacağımı düşünmüyorum, yeni projeler var ve değerlendiriyorum, okuyorum" ifadelerini kullandı.

Aslı Enver Yeni Dizi (1)

Kavak Yelleri Efe ile Deniz'i İbrahim Kendirci bir araya geldi Kavak Yelleri Efe ile Deniz'i İbrahim Kendirci bir araya geldi

Aslı Enver Hangi Dizide Yer Alacak?

Uzun zamandır bir projede yer alamayan Aslı Enver, dijital bir platformda yayınlanacak olan 'Kuşatma' dizisiyle izleyici karşısına geçecek. Dizide Nihal karakterini canlandıracak olan Enver’in partneri de belli oldu.

Aslı Enver’in Yeni Partneri Kim Oldu?

Televizyon Dünyası'ndaki habere göre, Aslı Enver’in Kuşatma dizisindeki partneri ünlü oyuncu Engin Akyürek olacak. Engin Akyürek, dizide Osman karakterine hayat verecek.

Editör: Haber Merkezi