Arzu Yanardağ ve Mehmet Esen’in 20 yıllık arkadaşlığı aşka dönüştü. Arzu Yanardağ sevgilisi Mehmet Esen kimdir, kaç yaşında, nereli soruları, magazin dünyasında büyük ilgi uyandırdı. İki ünlü ismin yeni ilişkisi merak konusu oldu ve detaylar sıkça araştırılıyor.

20 Yıllık Arkadaşlık Aşka Dönüştü

Oyunculuk kariyerlerinde zaman zaman yolları kesişen Arzu Yanardağ ve Mehmet Esen, yıllar süren dostluklarının ardından aşk yaşamaya başladılar. Arzu Yanardağ sevgilisi Mehmet Esen ile birlikte Bozcaada’da başlayan tatillerini, şu sıralar Bodrum’da sürdürüyorlar. Mehmet Esen, yeni ilişkileri hakkında yaptığı açıklamada, "Biz aslında çok eski arkadaşız. O kadar çok ortak arkadaşımız ve anımız var ki, sanki doğduğumuzdan beri birlikte gibiyiz" diyerek duygularını dile getirdi.

Arzu2 Bg83

Sertab Erener, İzmir konserini neden iptal etti? Sertab Erener, İzmir konserini neden iptal etti?

Mehmet Esen Kimdir?

Mehmet Esen, 66 yaşında olup, tiyatro ve sinema dünyasının usta isimlerinden biridir. Genç yaşta tiyatroya olan ilgisiyle sahnelerde yer alan Esen, Ankara Atatürk Lisesi'nde okurken tiyatro kariyerine adım atmış, zamanla Türkiye'nin önde gelen tiyatrocuları arasında yer almıştır. Mehmet Esen'in sanata olan yatkınlığı, altı yaşında sahnede izlediği Münir Özkul'dan etkilenmesiyle başladı. Esen, hem oyuncu hem de yönetmen olarak birçok başarılı projede yer aldı. Tiyatrodan sinemaya, meddahlıktan roman yazarlığına kadar geniş bir yelpazede eserler üretti.

Mehmet Esen’in Kariyeri 

Mehmet Esen, kariyeri boyunca birçok tiyatro oyununda, filmde ve kısa filmde rol almış, aynı zamanda yönetmenlik yapmıştır. Tiyatrodan sinemaya uzanan kariyerinde, özellikle Almanya’da birçok projeye imza atan Esen, tiyatro çalışmalarını yurt dışında da sürdürdü. 2021 yılında yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği "Yapayalnız" filmi, festival başarısıyla dikkat çekti. Esen, son olarak Montreal Film Festivali'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazandı.

Editör: Haber Merkezi