Medya

Arka Sokaklar'da 18 yıllık serüveni bitti! İşte diziden ayrılan o isim

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir ayrılık haberi duyurdu. İşte Arka Sokaklar'dan ayrılan o isim...

Abone Ol

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da önemli bir ayrılık yaşandı. 18 sezondur dizinin yönetmenliğini üstlenen duayen isim Orhan Oğuz, ekipten ayrıldığını duyurdu. Oğuz, bu uzun yolculuğun ardından diziden ayrılırken duygusal anlar yaşadı ve “Çocuğumdan ayrılmış gibi hissediyorum” ifadeleriyle vedasını yaptı.

18 Yıllık Serüvenin Ardından

Arka Sokaklar dizisinin 18 sezon boyunca yönetmenliğini yapan Orhan Oğuz, dizinin sezon finali sonrası yönetmen koltuğundan kalktı. Hakan Peker ile Cihangir’de bir kafede görüntülenen Oğuz, yeni projeleri hakkında da ipuçları verdi. Oğuz, “18 yıl olmuş, kolay değil. Çocuğumdan ayrılmış gibi hissediyorum ama yapacak bir şey yok. Şimdi yeni bir projeye başlıyorum. Şimdilik bir şey diyemem ama her şey güzel olacak” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Diziden Teşekkür Paylaşımı

Arka Sokaklar dizisinin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “18 sezon boyunca Arka Sokaklar dizimizi yöneten, hepimizin hocası, duayen Orhan Oğuz’a emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadeleriyle Oğuz’un ayrılığı duyuruldu. Bu paylaşım, dizinin hayranları arasında büyük yankı uyandırdı.

Orhan Oğuz'dan Sosyal Medya Mesajı

Orhan Oğuz, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kamuya! 18 yıl yönettiğim Arka Sokaklar dizisinden ayrıldım. Oyuncularıma ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” diyerek veda etti.

Bu ayrılık, dizinin hayranları için de sürpriz oldu. Kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin bulunduğu Arka Sokaklar, 18 sezon boyunca izleyicilerle buluşmaya devam etmişti.

Yeni Projeler Yolda

Orhan Oğuz, Arka Sokaklar'dan ayrıldıktan sonra yeni projeler üzerinde çalıştığını belirtti. Henüz detay vermeyen Oğuz, “Şimdilik bir şey diyemem ama her şey güzel olacak” diyerek hayranlarına umut verdi.