Show TV'nin yeni eğlencesi Dünya Güzellerim'den ilk röportaj Show TV'nin yeni eğlencesi Dünya Güzellerim'den ilk röportaj

Genç yaşta yaşadığı şöhretin ardından Arda Kural'ın yaşadığı sıkıntılara değinen Esra Ezmeci, "Hem oyunculukta hem de özel hayatında çok önemli bir yerdeydin, genç kızların hayranıydın ne oldu" sorusuna Kural,

"Hayatta yaşadığım küçük küçük şeyler bir anda büyük meselelere yol açtı. Oyunculuk yaptığım dönemlerde sette bazı problemler yaşadım çünkü gruplaşmalar vardı. Oyuncu arkadaşlarımla iyi iletişim kuramadım ve bu da benim üzerine çok düşündüğüm bir şeydir. Genel olarak düşünüyorum, insan düşündüklerine göre bir hale, bir şekle, bir biçime giriyor. Bu biçime girince de insanın hayatı değişiyor, ama onun farkına varmıyor. Daha sonra hayata dönmeye çalışıyorsunuz. Mesela para kazanmam gerekiyor, zengin olmam gerekiyor. Hep zengin olmak istedim. Çünkü zenginliği ne bileyim ben yoksul bir aileden geliyorum zenginlik hep bize uzak kalır." yanıtını verdi.

Arda Kural Allah Aşkıyla Yanıp Tutuşuyorum
Flörtöz bir insanım

"Sevmek ve sevilmeyi çok isterim ama insanların hep başka planları oluyor, hep bir şeylerin telaşı içindeler ama ben hayatı akışına bırakan bir insanım, hayata dair bir kaygım yok. Flörtöz bir insanım başkasının planlarına dahil olamıyorum."

Allah aşkıyla yanıp tutuşuyorum

"Ben en son 15 yıl önce aşık oldum ondan sonra da hiç olmadım. Ben daha çok Allah aşkıyla yanıp tutuşan bir insanım. Bir dönem namaz kılıyordum, iki defa  Kuran-ı Kerim'i okudum, İslam'ı inceledim. Bu aşkı tanımlamam gerekirse, Allah aşkı her şeye duyulan aşk yani nasıl diyeyim bir yaprağa, bir ağaca, her şeye karşı bir sevgi oluyor içinizde. O dönemler her şey gözüme güzel geliyordu."

Arda Kural Oyunculuğu Başaramadım

Oyunculuğu başaramadım

"Artık oyunculuktan hoşlanmıyorum zaten oyunculuğu da başaramadım artistlik bana göre değil. Bir şey olmayınca hemen çekip gidebiliyorum o dönemlerde de böyle oldu. Çünkü ben her şeyde bir mantık aradım bütün meselem buydu."