Hekimlerin tercih başvuruları başladı Hekimlerin tercih başvuruları başladı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde sahil açıklarında bir cansız beden bulundu. Sabah saatlerinde sahil kenarında çalışan işçiler, suyun içinde hareketsiz bir kişi fark ederek hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbar üzerine olay yerine polis ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Sahil Güvenlik dalgıçları tarafından su üzerindeki kişi kıyıya çıkartıldı. Yapılan incelemede, üzerinde kimlik olmadığı belirlenen 25-30 yaşlarındaki erkeğin yaşamını yitirdiği tespit edildi.
Cesedin kıyıya çıkartılmasının ardından, üst kısmının çıplak olduğu ve bileğinde 'Mustafa Kemal Atatürk' yazılı bir dövme bulunduğu belirlendi. Cenaze, olay yerine gelen Antalya Adli Tıp Kurumu ekiplerince incelenmek üzere morga kaldırıldı.
 

BİR AYDA DOKUZ CESET
Bu olayla birlikte son bir ay içinde Antalya'nın çeşitli sahil bölgelerinde bulunan ceset sayısı 9'a yükseldi. Alanya'da 1, Manavgat ve Serik'te 3'er, Aksu'da 1 ve Konyaaltı Sahili'nde 1 ceset bulunmuştu. Önceki cesetlerden birinin, Akdeniz Üniversitesi öğrencisi 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas'a ait olduğu tespit edilmiş ve ailesine teslim edilmişti. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.