Magazin

Annem Ankara Zuhal gerçek adı ne? Bergüzel Korel evli mi, eşi kim, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?

Bergüzar Korel, doğum sonrası Annem Ankara dizisi ile ekranlara dönüyor. Kanal D'nin yeni dizisi Annem Ankara, Başak Angigün'ün annesinin hayat hikayesini konu alıyor. Peki, Annem Ankara Zuhal gerçek adı ne, kaç yaşında ,evli mi, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?

Abone Ol

BKM’nin Kanal D için çekeceği yeni dizi Annem Ankara'nın oyuncu kadrosu netleşti. Başarılı oyuncu Bergüzar Korel’in başrolde yer alması bekleniyor. Annem Ankara dizisiyle Korel, doğum sonrası ekranlara geri dönecek.

Yeni Sezonda Annem Ankara Dizisi

BKM ekibi, Kanal D için yeni bir dizi hazırlığında. Kod adı "Annemizi Saklarken" olan dizi, yeni sezonda izleyiciyle buluşacak. Başarılı senarist Başak Angigün, dizide kendi annesinin hayat hikayesini ele alacak. Zorluklarla mücadele eden cefakar bir annenin hikayesini anlatacak olan dizide, bu karakteri Bergüzar Korel canlandıracak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Faruk Teber oturacak.

Bergüzar Korel Kimdir?

27 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul’da doğan Bergüzar Korel, tanınmış oyuncular Tanju Korel ve Hülya Darcan'ın kızıdır. Çocukluk yılları İstanbul Ulus'ta geçmiştir. Oyunculuk kariyerine 1998 yapımı Kırık Hayatlar dizisi ile adım atan Korel, 2005 yılında Kurtlar Vadisi: Irak filminde Leyla karakterini canlandırarak geniş kitlelerce tanınmıştır.

Sinema Filmleri

2009: Aşk Geliyorum Demez

2006: Kurtlar Vadisi Irak

1999: Şen Olasın Ürgüp

TV Dizileri

2012: Karadayı – Feride Şadoğlu

2011: Muhteşem Yüzyıl – Monica Teresse

2010: Bitmeyen Şarkı – Feraye

2006: Binbir Gece – Şehrazat Evliyaoğlu

2005: Zeytin Dalı – İklim

2001: Cemalim – Suna

1998: Kırık Hayatlar

BERGÜZEL KOREL NERELİ, KAÇ YAŞINDA, KİLOSU VE BOYU KAÇ?

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1982 (41 yaşında)

Burç: Başak

Boy: 1.79 m

Kilo: 57 kg

Medeni Hali: Evli

Eşi: Halit Ergenç

Doğum Yeri: İstanbul

BERGÜZEL KOREL KİMİNLE EVLİ, EŞİ KİM?

Bergüzar Korel, 2009 yılında Halit Ergenç ile evlenmiştir ve üç çocuk sahibidir. Korel, eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır.

BERGÜZEL KOREL SOSYAL MEDYA HESAPLARI NE

Bergüzar Korel, sosyal medyada aktif olarak takipçileriyle iletişim kurmakta ve kariyerindeki gelişmeleri paylaşmaktadır.

Sosyal Medya Hesapları:

Twitter: @BerguzarKorel

Instagram: @berguzarkorel

Bergüzar Korel, doğum sonrası ekranlara Kanal D'de yayınlanacak olan "Annem Ankara" dizisi ile geri dönmeye hazırlanıyor. Bu yeni proje, başarılı senarist Başak Angigün'ün kendi annesinin hayat hikayesini konu alacak ve Faruk Teber tarafından yönetilecek.