Sosyal medya fenomeni Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, "kara para aklama", "Suç örgütüne üye olma" ve "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından tutuklandı. 

"BAHAR CANDAN'I ONLAR ORTAYA ÇIKARDI, LİNÇ EDİYORLAR ŞİMDİ" 

Candan kardeşlerin annesi Umut Candan Show Haber'de ilginç açıklamalar yaptı. Candan, “Instagram'da Bahar soytarılık yaptıkça tıklandı, tıklamasalardı. Bahar Candan'ı onlar ortaya çıkardı ve linç ediyorlar şimdi. Bahar gerçek bile değil her şeyi sahte. Soytarılık yaptıklarında tıklamasalardı. Halk istedi o da devam etti” dedi. 

"ÇOCUKKEN 'MUZ PAHALI YEMEYİN' DERDİM"  

Aslı Hünel ağabeyi Saruhan Hünel için dua istedi Aslı Hünel ağabeyi Saruhan Hünel için dua istedi

Bahar Candan'ın konuşma üslubuyla ilgili ise “Bazen abarttı, dikkat çekmek için. Zaten bunların hepsi bundan başımıza geliyor. Alt yapıda öyle bir ses var zaten. Koleje gitmeselerdi benim çocuklarım öyle düşkün olmayacaktı. Etraflarında uç zengin kişiler olmayacaktı. Markayı görmeyeceklerdi. Çocukken de "muz pahalı yemeyin" derdim. Biz öyle büyüttük bu çocukları” diye konuştu.

Kızı Nihal Candan'ın eşiyle ilgili de “Dört dörtlük bir Türk erkeği. Suçsuz kapısını da ortada bırakacak bir adam değil. Biz ‘Nasıl bir düğün yapsak’ diye konuşuyorduk. Damadımı çok seviyorum” diye konu