Magazin

Ankaralı Turgut: "Evlatlarımı reddettim, bunlar çete olmuş!"

Türk halk müziğinin sevilen ismi Ankaralı Turgut, kanser tedavisi sürecinde çocuklarıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle gündemde. Gerçek adı Turgut Karataş olan sanatçı, sosyal medyada yayınlanan bir videoda çocuklarının kendisine yardım için toplanan ilaç parasını almak istediklerini iddia etti. "Evlatlarımı reddettim," diyen Ankaralı Turgut, sert açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Ankaralı Turgut, kanser teşhisi konduktan sonra yaşadığı maddi sıkıntılarla başa çıkmakta zorlanırken, kendisine destek olmak yerine, çocuklarının ona haksız taleplerde bulunduğunu öne sürdü. Videoda, "27 senedir benim paramla geçiniyorlar. Hiç kendileri para kazanmış mı? Baba parasıyla damat besliyoruz!" şeklinde konuşan sanatçı, çocuklarının kendisine iftira attığını belirtti. "Bana toplanan ilaç paralarını tehdit ederek almak istiyorlar. Bunlar çete olmuş. Herkes bu gerçeği bilsin," dedi.

Sanatçı, mide ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kanser teşhisi almış ve hastalık süresince 13 kilo vermişti. Maddi zorluklar yaşayan Turgut, tedavi için gerekli olan "akıllı ilaç" yöntemine henüz başlayamadığını belirtti.

Bu zor günlerinde kızı Özlem’in evine taşınan Ankaralı Turgut’a, dostları ve hayranları yardım kampanyaları düzenleyerek destek olmaya çalıştı. Toplanan paralar, sanatçının ilaç tedavisini sürdürebilmesi için kullanılacaktı. Ancak, sanatçının açıklamalarına göre, çocukları bu paraları talep edip tehdit yoluyla kendisinden almak istedi.

Ankaralı Turgut’un yaşadığı bu süreç, hem sevenlerini hem de kamuoyunu derinden etkiledi. Ünlü sanatçı, kanserle mücadelesine devam ederken, ailevi sorunlarının da çözülmesini bekliyor.