Ankaragücü'nün Jamaikalı futbolcusu Renaldo Cephas'ı buldu! Kaybolmuş yeni takımla anlaşmış haberleri, geçtiğimiz hafta oynanan Şanlıurfaspor maçında kadroda olmasına rağmen stada gelmeyen ve antrenmanlara da katılmayan futbolcunun durumu hakkında yeni gelişmelerin ortaya çıkmasıyla gündeme geldi.

Trendyol Süper Lig'de 6. hafta maçlarının hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig'de 6. hafta maçlarının hakemleri belli oldu

Renaldo Cephas Neden Kayboldu?

Ankaragücü teknik direktörü Cihat Arslan, Şanlıurfaspor maçının ardından Cephas'ın nerede olduğuna dair bilgileri olmadığını belirtmiş ve bu açıklama üzerine sosyal medyada ‘Ankaragücü’nün futbolcusu kayboldu’ haberleri yayılmaya başlamıştı. Ancak kulüp, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, bu iddiaların asılsız olduğunu duyurdu.

Yeni Takımla Anlaşmış!

Renaldo Cephas'ın kaybolmuş yeni takımla anlaşmış olduğu, Ankaragücü yetkilileri tarafından doğrulandı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Cephas’ın başka bir kulüple anlaştığı ve kendi isteğiyle maçlara çıkmadığı belirtildi. Bu durumu kanıtlamak için futbolcunun maç kadrosuna yazıldığı, ancak Cephas’ın antrenmanlara ve maçlara gelmeme kararı aldığı ifade edildi.

Antrenmanlara Katılmadı, Fitness Salonunda Görüldü

Renaldo Cephas'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar, futbolcunun kaybolmadığını, aksine bir fitness salonunda çalışmaya devam ettiğini gösteriyor. Ankaragücü yetkilileri, konunun daha fazla uzatılmaması gerektiğini belirterek, gerekli işlemler için noter sürecine başvurduklarını açıkladılar.

Editör: Haber Merkezi