Medya

Anıl Altan, Berfu Yenenler'in konuğu oldu.

Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri YouTube programına katılan Anıl Altan eşi ve aile hayatından bahsetti.

Abone Ol

Talk Show Perilerinin ilk sezon finaline konuk olan ünlü oyuncu Anıl Altan, son zamanlarda "örnek baba" yorumlarına şöyle yanıt verdi;

"Ben gerçekten neysem oyum kendime asla ben mükemmel bir babayım diyemem. Öyle bir gayem yok içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum. Garip karşılanmasının sebebi bence Türk kültüründe hep baba çalışır anne evde çocuk büyütür gibi bir algı var ama hayır aslında ebeveynlikte hem annenin hem de babanın rolü çok önemli ve biz bunu eşimle çok güzel başarıyoruz. Diğer evlerde roller bu şekilde olmuyor ve insanlar garip karşılık babalık için ekstra bir çabam yok. "

Çok inatçıyım

"Eğer bir konuda ben haklıysam peki hayatım falan demem yani o sorunu halletmeden asla rahat edemem. Bu konuda çok inatçıyım Pelin bana sonra konuşuruz diyor bense inatçılık yapıp  hayır şimdi bu konu hallolacak noktasındayım."


Anıl Altan eşi Pelin Akil ile tanışma hikayesini şöyle anlattı,

"Ben bir diziye başlamıştım o da arkadaşlarını sete ziyarete geliyordu. Ben de sürekli sette şakalar komiklikler yapıyorum birbirimize laf falan atıyoruz konuşmamız böyle başladı. Yaklaşık 4 yıl falan bu şekilde devam ettik. o Lizbon'a gitmişti arkadaşlarıyla biz de sürekli telefonda liseli aşıklar gibi mesajlaşıyoruz, araşıyoruz derken evlendik ve 10 senedir de evliyiz. "

Türkiye'nin en hanımcı erkeği iddialarına Anıl Altan şöyle cevap verdi:

"Ben özel günlere çok önem veriyorum yıldönümleri, yılbaşları, doğum günleri hep bu tarihlere özel organizasyonlar yaparım. Mesela tiyatro turnesine giderdi ben ona evdeymiş gibi mesaj atardım bir anda gideceği tiyatro sahnesinden çıkardım. Sürpriz yapmayı çok seviyorum. Sadece maddi anlamda hediyeler değil manevi gücü yüksek hediyeler vermeye çalışırım. Romantik ve hanımcı olmak için özel bir çabam yok. İçimden geliyor ve yapıyorum. "