Altın ve dolar piyasalarındaki büyük dalgalanma konusunda halka seslendi.  Altın fiyatlarındaki düşüş çoğu kişide endişe yarattı. Altına yatırım yapanlar altın fiyatı yükselir mi? Sorularına cevap bulmaya çalışıyor. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

ALTIN VE DOLAR YÜKSELİR Mİ DÜŞER Mİ?

Seçim öncesi yükselmesi öngörülen altın düşmeyi sürdürüyor. Altın fiyatlarındaki bu düşüş yatırımcı görüşlerini iki ayrı tarafa itti. Altına yatırım yapanlar için altın fiyatı yükselir mi? Araştırmalarını yapmayı sürdürürken, yatırım yapmayı düşünenler için altının fiyatının ne kadar düşeceği sorusu cevap bekliyor. Yatırımcılardan gelen bu soruya altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten yanıt... Memiş, seçime odaklanmayın diyerek, odak noktasının haziranda olması gerektiğine dikkat çekti. Memiş, haziranda büyük sürprizlerin olacağına işaret etti.

DOLAR VE ALTININ SEÇİM SONRASI SON DURUMU NE OLACAK?

İslam Memiş tarafından yapılan değerlendirmede ons altının 2 bin 250 dolara çıkmasını beklediğini belirterek yatırımcıların dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi. İslam Memiş, Haziran ayının doların önemli ölçüde yükseldiği son zaman olabileceğini söyledi. Altın ve gümüş ons fiyatlarının 1.910 dolar, EUR/USD paritesinin 1.07, Bitcoin'in 22.500 dolar seviyelerine düşebileceğini ve bu noktada tüm yatırım araçlarının dolar karşısında yükseleceğini söyleyen Memiş, "Ons altının 2.250 dolara yükselmesini bekliyoruz" ifadelerine yer verdi. Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, doları olanlar için bunun son çıkış olabileceğini söyledi. Bu nedenle dikkatle düşünülmeli ve karar verilmelidir. Yine de bu hafta son trene biniş olabilir. Haziran ayına bu hafta hazırlanmak daha mantıklı olacaktır. Haziran ayının dolar ile değiştirilebilecek her şeyi satın almak için son şans olduğuna dair uyarıda bulundu. EDİTÖR NOTU: YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!