Magazin

Alina Boz’un Rus annesi gündem oldu!

Ünlü oyuncu Alina Boz, son dönemde hamilelik iddialarıyla sıkça konuşulmuş, ancak bu iddiaları net bir şekilde yalanlamıştı. Şimdi ise Boz, ekranlardan uzak kaldığı bu dönemde Rus annesi Olga Boz ile gündeme geldi. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar sonrası, Boz’un hayranları annesini görenlerin gözlerine inanamadığını belirtti.

Abone Ol

Geçtiğimiz yıl Türk yönetmen, senarist ve yapımcı Umut Evirgen ile evlenen güzel oyuncu, hakkında çıkan hamilelik iddialarını “Şimdilik gündemimizde yok, zamanı gelince inşallah” sözleriyle yalanlamıştı. Bir süredir ekranlarda görünmeyen Boz, bu defa annesiyle dikkat çekti.

Alina Boz, 14 Haziran 1998'de doğdu ve çocukluğunun ilk yıllarını Rusya'da geçirdi. Annesi Rus olan Boz, baba tarafından Bulgaristan göçmeni bir Türk. 7 yaşına kadar Rusya’da yaşayan ünlü oyuncu, ailesiyle birlikte İstanbul’a taşındı ve burada eğitimine devam etti.

Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri bölümünden mezun olan Alina Boz, kariyerine 2013 yılında "Cesur Hemşire" dizisinde "Canan" karakteriyle adım attı. O günden bu yana birçok önemli projede yer alarak geniş bir hayran kitlesi elde etti.