Fenerbahçe NBA oyuncusunu renklerine kattı Fenerbahçe NBA oyuncusunu renklerine kattı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 8-9 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimler öncesinde teknik direktör seçimi, stat ve transferlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kongre üyeleriyle bir araya gelen Koç, teknik direktör seçimiyle ilgili olarak şunları söyledi: "İsmail Hoca ile mi devam edeceğiz yoksa yabancı bir hoca mı olacak, bunun garantisini verebilirim; cuma günü seçime girerken hocamızın kim olduğunu net bir şekilde bileceksiniz. İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin büyük bir değeri. İstatistikleri alt üst etti. 99 puan topladı, 99 gol attı, deplasmanlarda hiç yenilmedi. Bizim önümüzü kesmeye güçleri yetmedi, rakibimizi ittirdiler."

Stat projesi hakkında konuşan Ali Koç, "Ayakta seyirci almak için açılır kapanır koltuklar yapacağız. Ahmet Ketenci 1.5 milyon dolar yatırım yapacak. Böylece Avrupa maçlarında oturarak ligde ayakta maç izleme imkanı sağlayacağız." dedi.

Yıldız oyuncularını bırakmayacaklarını ifade eden Koç, "Bu kadro istatistik olarak en iyi işleri yapmış, en karakterli kadro. Branco liderliğinde yakaladığımız uyumu devam ettireceğiz. Fred, Osayi, Ferdi ve İrfan bunları hiçbir yere bırakmıyoruz, devam edecekler. Eksik yerler için planlama devam ediyor." şeklinde konuştu.

Ali Koç ayrıca Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho ile ilgili yaptığı açıklamalara da değindi, "Aziz Yıldırım, Mourinho'yu açıklamış. Gelsin beraber televizyona çıkalım. Kongre öncesi kucaklaşalım." dedi.

Fenerbahçe ile anılan Fransız yıldız Karim Benzema hakkındaki transfer iddialarına da açıklık getiren Ali Koç, "Benzema haberi tamamen gerçek dışıdır. Bunlar bir ayak oyunudur!" şeklinde konuştu.

Son olarak, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Al Ittihad'da forma giyen Karim Benzema'nın Samos Adası'nda bir görüşme yaptığı öne sürülmüştü. Ancak Koç, bu iddiaları yalanladı.