Spor

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a liste göndermesi

Ali Koç yaklaşan Fenerbahçe başkanlık seçimi için yaptığı açıklamada rakibinin listesinin kendi listesiyle kıyaslanamıyacak kadar güçsüz olduğunu söyledi.

Abone Ol

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gelecek sezon için iddialı açıklamalarda bulundu. Koç, on yıldır süregelen başarısızlıkları sona erdirmek için büyük adımlar atacaklarını belirterek, "Şampiyon olacağız demiyorum, daha fazlasını söylüyorum, sözünü veriyorum," dedi. Yönetim kurulunun rakiplerine kıyasla çok daha güçlü olduğunu vurgulayan Koç, Fenerbahçe'nin sadece sahada değil, her alanda önemli atılımlar yapacağını ifade etti.

Koç, gayrimenkul projeleriyle ilgili olarak Hulusi Bey'in sorumluluk alacağını ve Kenan Evren'e AVM yapmanın mantıklı olmadığını belirtti. "Bölgede AVM patlaması var, daha iyi değerlendireceğiz," diyen Koç, stadın mevcut sorunlarına da değindi. Deplasmanda taraftarların tek bir ağızdan organize olabildiğini belirten Koç, stadyumda yanlardaki açıklıkları kapatarak ve ses sistemini düzenleyerek bu sorunu çözeceklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon için büyük hedefleri olduğunu ve bu hedefler doğrultusunda kararlı adımlar atacaklarını belirten Ali Koç, taraftarlara umut dolu mesajlar verdi.