Cevheri Güven'in, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da öldürülen Kemal Çağlar Temel cinayeti üzerinden Çakıcı'ya yönelik suçlamalarda bulunmasının ardından Çakıcı, Güven'in iddialarını yalanladı. Çakıcı, Temel ile tanışıklığının sadece avukatının akrabası olması dolayısıyla sınırlı olduğunu belirterek, "Ne adamımdı, ne akrabam ne de iş bağlantım vardı" dedi.

Suikast iddiaları üzerine Çakıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Özel'den Erdoğan'a İstanbul Sözleşmesi ve İsrail çıkışı Özel'den Erdoğan'a İstanbul Sözleşmesi ve İsrail çıkışı

"Cevheri GÜVEN şimdi de beni öldürmek için tim hazırlandığını iddia ediyor. Ben öyle 20 araçla dolaşmam, 2 araçla dolaşırım o da toplam 5 kişi. Benimle kimin problemi varsa, yüreği yeten her türlü karşıma dikilir. Bu lafım Türkiye'de benimle problemi olan herkes için geçerlidir."

Çakıcı, Güven'in geçmişte Kemal Çağlar Temel'in öldürülmesiyle ilgili de kendisini suçladığını hatırlatarak, bu iddiaları da reddetti. "Kemal Çağlar Temel'i tanırdım, arada yanıma gelip giderdi. Ancak ne adamımdı, ne de iş bağlantım vardı. Temel'in ölüm nedeni yurt dışında yaptığı arkadaşlıktan dolayı aralarının açılmasıydı. Bunu da vefatından sonra öğrendim," şeklinde konuştu.

Çakıcı’nın açıklamaları, hem kendisi hakkında ortaya atılan suikast iddialarına hem de Kemal Çağlar Temel cinayetine ilişkin spekülasyonlara net bir cevap olarak değerlendirildi. Ünlü isim, kendisi hakkında yapılan tüm suçlamalara karşı duruşunu sert ve açık bir şekilde ortaya koyarken, "Benimle problemi olan herkes yüreği yeten karşıma dikilsin" sözleriyle meydan okudu.

Editör: Elif Erbay