Magazin

Al Pacino Kiminle Evli, Eşi Kim, Kaç Çocuğu Var? Eşi Hamile Mi, Baba Mı Oluyor?

83 yaşındaki Al Pacino'nun dördüncü kez baba olduğu oğlu Roman, doğumdan 14 ay sonra kamuoyuna tanıtıldı. Minik Roman'ın babasına olan benzerliği dikkat çekti. Noor Alfallah, daha önce Mick Jagger ile yaşadığı ilişkiyle de gündeme gelmişti. Peki, Al Pacino Kiminle Evli, Eşi Kim, Kaç Çocuğu Var? Eşi Hamile Mi, Baba Mı Oluyor?

Abone Ol

Hollywood’un ünlü aktörü Al Pacino ve genç sevgilisi Noor Alfallah’ın oğulları Roman, doğumdan 14 ay sonra ilk kez kamuoyunun karşısına çıktı. Minik Roman’ın, babasının gençliğine olan benzerliği dikkat çekti.

Al Pacino Dördüncü Kez Baba Oldu

83 yaşındaki Oscar ödüllü aktör Al Pacino, kendisinden 54 yaş küçük olan Noor Alfallah ile ilişkisinde geçtiğimiz yıl dördüncü kez baba oldu. Roman adını verdikleri oğullarının yüzü, doğumdan 14 ay sonra Alfallah tarafından gösterildi.

Noor Alfallah ve Mick Jagger İlişkisi Nasıldı?

Noor Alfallah, Al Pacino’dan önce Rolling Stone’un solisti Mick Jagger ile birlikteydi. O dönemde 22 yaşında olan Alfallah, Jagger ile uzun süreli bir ilişki yaşamamıştı.

Noor Alfallah ve Al Pacino Evlenecek mi?

Noor Alfallah’a Al Pacino ile evlenip evlenmeyeceği sorulduğunda, “Evlenecek bir tip değilim" cevabını vermişti.

Al Pacino’nun Kaç Çocuğu Var?

Al Pacino’nun daha önceki ilişkilerinden üç çocuğu bulunuyor. Beverly D'Angelo ile ilişkisinden ikizleri Olivia ve Anton James Pacino, Jan Tarrant'la ilişkisinden ise Julie Pacino adında bir kızı var.

Noor Alfallah ve Al Pacino Nasıl Tanıştı?

Noor Alfallah, Al Pacino ile bir akşam yemeğinde tanıştıklarını anlattı. Alfallah, Pacino’nun oğlunun babası olacağını hiç düşünmediğini ifade etti.

'Scent of a Woman' filmiyle Oscar kazanan ve 'Godfather' serisi ile sinema tarihine damga vuran Al Pacino, son yıllarda özel hayatıyla gündemde kalmaya devam ediyor.