Korhan Berzeg'e ait kemikler bulundu! Eşi ve kızı sessizliğe gömüldü Korhan Berzeg'e ait kemikler bulundu! Eşi ve kızı sessizliğe gömüldü

İYİ Parti’nin Erzurum İl Başkanlığını ziyaret eden Genel Başkan Meral Akşener, Oda TV'de, İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale hakkında çıkan haber için "Düzmece ve yalan" dedi. Akşener, "Bu konuyu yalanladık ama bugün bir başka Youtube kanalında iş Ümit Özlale'nin istifa edeceğine kadar götürülmüş. Bu konularla ilgili mahkemeye müracaat ettik. Biraz önce Ümit Özlale ile de konuştum. O da yalanlıyor” ifadelerini kullandı.

"Partimiz bu tür operasyonel davranış biçimlerine alıştı. Bu işlemlere ilişkin bendeki tecrübe Sayın Cumhurbaşkanı'nda bile yok" diyen Akşener, "Ben alışkınım ama korkunun ecele faydası yoktur. İYİ Parti bu seçimlerde hür ve müstakil kararıyla Türkiye genelinde kimsenin beklemediği bir sonuç alacaktır. İYİ Parti kuruluş ayarları çerçevesinde 2028'de hem iktidar olacak hem de işaret ettiği kişi cumhurbaşkanı seçilecektir" şeklinde konuştu.

Oda TV’nin söz konusu haberinde, Özlale’nin genel başkan Meral Akşener’in özel kalemi Esma Bekar ve eşi Okan Bekar’ın TC kimlik numaralarını WhatsApp üzerinden birilerine göndererek ikiliyi araştırdığı iddia edildi. Öte yandan haber de Ümit Özlale ile ilgili birçok belgenin Meral Akşener’e ulaştırıldığı, Akşener’in "Biz Ümitleri karıştırdık" dediği ileri sürüldü.