İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı

Akbank yeni bir kampanya duyurusu paylaştı. Akbank paylaşmış olduğu duyurular ile birlikte yeni fırsatlarını müşterilerine sunuyor. Banka yeni bir faizsiz kredi imkanı sundu.

Akbank müşterilerine yeni bir jest yaptı. Belirlenen şartları yerine getirenlere 30.000 TL’lik faizsiz kredi verilecek. Tek tuşla tutar hesaba aktarılacak. Kampanya ile ilgili detaylar belli oldu. İşte kampanyanın detayları…

Akbank Hamlesini Yapti

Yeni yıl kampanyası

Yeni yılda paraya ihtiyacı olanlar içinde bir kampanya Akbank tarafından duyuruldu. O tarihe kadar yapılacak olan başvurularda 30.000 TL’ye varan faizsiz bir köyde verilecek. Gereken şartlar belli oldu.

Akbank ekonomik sıkıntı çeken vatandaşlar için bir kampanya paylaştı. Nakit ihtiyacı adına şubeye gitmeye gerek kalınmadan 30.000 TL’lik kredi tutarı hesaplara yatırılacak. Tek yapılması gereken şey mobil uygulama üzerinden Akbank’lı olmak olarak belirlendi. Bununla birlikte Akbank 10.000 TL’lik sıfır faizli ihtiyaç kredisi ve 20.000 TL’lik nakit avans vererek toplamda 30.000 TL’lik sıfır faizli kredi imkanı sağlayacak.

Akbank 1

10.000 TL sıfır faizli kredi

Kampanyadan yararlanabilmek adına Akbank mobil uygulamasının indirilip Akbank’lı olmak istiyorum bölümünden ilerleyip uzaktan müşteri olma sürecinin tamamlanması gerekecek. 22 Ocak-31 Ocak 2024 tarihlerinde geçerli olacak kampanya üzerinden müşteri alınmasının ardından hayat sigortası yaptıranlar da bu kampanyadan yararlanacak. Sigortasız olan müşteriler adına ise aylık olarak faiz oranı 3.5 şeklinde belirlendi. Akbank’ın duyurmuş oldu 6 ay vade imkanı ile kredi detayları Akbank web sitesinden paylaşıldı.

Sıfır faizli 20.000 TL avans

Akbank yılbaşında duyurmuş olduğu 20.000 TL’lik faizsiz taksitli avans kampanyasını halen devam ettiriyor. 1 Ocak 2024-31 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak bu kampanyadan yararlanmak için Akbank mobil uygulaması üzerinden üye olunması gerekiyor.

İlk kez Akbank’lı olan müşterilerin ise Akbank’a ait Axess kart ya da Wings kartına sahip olmaları şartı aranacak. Bu sayede yalnızca bir kez faydalanabilecek 20.000 TL iki sıfır faizli taksitli avans kampanyasından yararlanabilecek. Konu ile ilgili diğer detaylar Akbank web sitesinde yer aldı.