AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) bir basın toplantısı düzenledi.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Meclis kürsüsünden Gazze’deki katliamı dünyaya duyurmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bayram, "Barış içinde bir dünya istiyoruz. Savaş istemiyoruz. Engelsiz bir dünya ve engelsiz bir Türkiye için çalışıyoruz. Yere düştüğünde değil, vazgeçtiğinde kaybedersin. Amacımız, bu mücadeleyi sürdürmek" dedi.

Nobel’e aday gösterildi

Ayrıca, Avrupa Parlamentosu ve Avrupa Ekonomik Senatosu tarafından "Buğday Tanesi" filmi ile Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterilmekten duyduğu onuru dile getiren Bayram, bu süreçte aldığı desteklerin kendisi için önemli olduğunu belirtti.

Venezuela ile ticarette hedef 3 milyar dolar

Geçtiğimiz hafta Venezuela'da bulunan Bayram, Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile yaptığı görüşmede, Türkiye-Venezuela ticaret hacminin 1 milyar dolar civarında olduğunu ve bunu 3 milyar dolara çıkarmayı hedeflediklerini ifade etti.

Bayram, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "ağabeyim" diye hitap ettiğini ve yakın zamanda Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştirmek istediğini de sözlerine ekledi.

MSB: Ordumuz yalnızca milli ve yerli üretim muhabere sistemleri kullanıyor MSB: Ordumuz yalnızca milli ve yerli üretim muhabere sistemleri kullanıyor

Editör: Ömer Göyce