AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7 ildeki il başkanlarını görevden alıp yerlerine yeni isimler atanmıştı. Bu değişikliğin ardından Samimi Haber'in edindiği bilgiye göre bu kez de İstanbul, Ankara, Adana, Bursa, Yozgat ve Kırıkkale il başkanlarının görevden alınarak yerlerine yeni isimlerin atanacağı iddia ediliyor.

Adalet ve Kalkınma Partisinde (AK Parti) Adıyaman, Afyonkarahisar, Erzincan, Gaziantep, Kastamonu, Osmaniye ve Zonguldak il başkanlıklarına atama yapıldığı bildirilmişti. Dün ise Şanlıurfa İl Başkanı görevden alınmıştı. Şanlıurfa'ya kimin atanacağı ise merak ediliyor.

ak parti genel başkanı recep tayip erdoğan

Terör inleri yerle bir! MSB: 9 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi Terör inleri yerle bir! MSB: 9 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

AK Parti Teşkilat Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensibiyle Adıyaman İl Başkanlığına Faruk Bülent Kablan, Afyonkarahisar İl Başkanlığına Turgay Şahin, Erzincan İl Başkanlığına Alpay Kabadayı, Gaziantep İl Başkanlığına Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Kastamonu İl Başkanlığına Ahmet Sevgilioğlu, Osmaniye İl Başkanlığına Mehmet Sadi Binboğa ve Zonguldak İl Başkanlığına Mustafa Çağlayan'ın atandığı belirtilmişti.

Şimdi ise 6 il başkanın daha görevden alınıp yerine yeni isimlerin atanacağı öne sürülüyor.

Editör: Aslı Doğan