AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ 31 Mart yerel seçimleri çalışmalarına devam ediyor. Menemen'de bir dizi ziyaret gerçekleştiren Dağ, Tepe Sosyal Tesislerinde sporcu ve yöneticilerle bir araya geldi.

İzmir Markasını Zirve Yapacağız

Konuşmasında olimpiyatlarda başarının sırrının ülkenin her yanında spor tesislerine gereken önemi vermekte olduğunu söyleyen Dağ sözlerini şöyle devam ettirdi:

"Gençlerin spor yaparak bağımlılıktan da kurtulmalarını önemsiyoruz. Özellikle amatör spor kulüplerimizi çok ciddi destekleyeceğiz. Hepsinin yanında olacağız. İzmir'de tesisler inşa edeceğiz. Bu bizim için vazgeçilmez bir durum. Sporu gençlerin hayatı için ciddi bir mücadele olarak görüyoruz.

İş Bilenin Kılıç Kuşananın

Menemen Belediyesini kazandıktan sonra ilçede yaşanan değişimden dem vuran Dağ sözlerine şöyle devam etti:

"Üç sene önce burada belediyeyi kazandık. Bizden önce maaşlarını ödeyemeyen bir Menemen Belediyesi vardı. Artık burada da hizmetler konuşuluyor. 30 halı saha inşa eden bir belediye olduk. Bu şehre sanayi ve serbest bölge getiren bir belediyecilik yaptığımız için gururluyuz. İş nasıl yapılır biliyoruz. Biz İzmiriz, başarabiliriz. Bergama'da, Aliağa'da elimizin değdiği her yerde izimiz, hikayemiz var. İzmir'de Hamza Dağ'ın her köşede izi vardır"

Şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala son yolculuğuna uğurlandı Şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala son yolculuğuna uğurlandı

90 Dakika Ücretsiz Aktarma Geri Gelecek

Geçtiğimiz yıllarda İzmir Büyükşehir Belediyesinin aldığı kararla kaldırılan ücretsiz aktarmanın da geri geleceğini aktaran Dağ şunları söyledi:

"İlerleyen günlerde yapacağımız lansmanla vaatlerimizi açıklayacağız. Biliyorsunuz 90 dakika ücretsiz aktarma uygulaması vardı. Kaldırıldı. Vatandaşımız 1 Nisan itibariyle ilk bileti attıktan sonra 90 dakikayı ücretsiz olarak kullanabilecek. Bunun müjdesini vermekten gurur duyuyorum. 1 Nisan'dan sonra bu şehrin her sokağında her branştan sporcu yetişeceğini ve dünyada başarılar elde edeceğini göreceğiz ve İzmir markasını yükselteceğiz"

Hamza Dağ bu programın ardından Menemen'de Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi.

Ziyaretini "Menemen’deki esnafımızın sıcaklığı soğuk kışımızı bahar etti" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.