e-YÖKDİL2024/1 sonuçları açıklandı e-YÖKDİL2024/1 sonuçları açıklandı

Türkiye, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kilitlendi. Seçime çok az bir süre kala Cumhur İttifakı her yerde seçimlere yönelik iddialı çalışmalarına hız verdi. AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, dün gece katıldığı bir televizyon programında yerel seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ankaralıların Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altonok'u bağrına bastığını söyledi.

Ankara'da seçim çalışmalarının yoğun tempoda geçtiğini dile getiren AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan şunları söyledi:

"Sahadayız, saha programlarımıza devam ediyoruz. Bugün yine Turgut Başkanımızla beraber cem evlerimizi ziyaret ettik. Alevi-Bektaşi dedelerimizle, ocak başkanlarımızla görüştük. Derneklerimizle bir araya geldik. Yani çok büyük bir şekilde hamdolsun Turgut Başkan'a destek var. Teşkilatlarımızla, sahada vatandaşlarımızla, STK'larımızla inşallah Ankara'da güzel bir yarış olacak. Bunun için de mücadele ediyoruz. Zaten Turgut Bey'in belediyeciliğini çalışmalarını Ankara'da birçok vatandaşımız takdir etmiştir. Keçiören dışında da, Keçiören'de yaptıkları değişim ve dönüşümle takdir edilmiştir. Kendisi makamı kullanan bir belediye başkanı değil, gece gündüz her gün sokakta olan bir belediye başkanımız. Ankaralı olmasından dolayı da gittiğimiz mahallelerde köylere kadar büyük bir sevinçle karşılanıyor. Milletimiz bağrına basıyor adayımızı. Cumhur İttifakı olarak da adayımızın bu denli vatandaşımız tarafından olumlu karşılanması bizi ayrıca mutlu ediyor. Anketlerden ziyade sahadaki vatandaşımızın bize göstermiş olduğu teveccüh ve destek bize büyük mutluluk veriyor"

Turgut Altınok Kızılay Meydanı'nda Yavaş'a Yüklendi

"Tarihi Farkla Kazanacağız"

Ankara için anket çalışmalarının da yapıldığını söyleyen Hakan Han Özcan şu ifadeleri kullandı:

"Adayımız açıklanmadan önce de anketler yapılıyordu. Mansur Bey'in önde olduğunu görüyorduk ama karşıda bir aday yoktu. Şimdi adayımız belli oldu. Ancak şu anda anket sonucu net olmadığı için açıklamam doğru olmaz. İnşallah Ankara'da tarihi bir farkla bu seçimleri kazanacağız. CHP'den bir aday çıksaydı karşımıza sevinirdik. Billboardlara bakıyoruz, 'Altı ok'u göremiyoruz"