Konserde Pekkan'a, Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Dolapdere Big Gang eşlik etti.

Konserin açılışında duygularını dile getiren Ajda Pekkan, ilk kez Eurovision Şarkı Yarışması'na katıldığında bile bu kadar heyecanlanmadığını belirtti. "Çok değerli yol arkadaşlarımla sahne alacağım. Onlarla beraber olmak hayalimdi. Kısmet bu akşammış," sözleriyle heyecanını paylaştı.

Pekkan, müzikseverleri "İyi akşamlar İstanbul" diyerek selamladı ve şunları ekledi: "Bu büyülü atmosferde sizlerle beraber çok güzel bir geceye imza atacağımıza inanıyorum. Müzik endüstrisinde tarihi bir müzikal şölen ve değerli bir arşiv bırakacağız diye umut ediyorum. İnşallah öyle yaparız. Beni buralara taşıyan çok değerli halkımıza ve sahne alacak değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Nâzım Hikmet şiirlerle anıldı Nâzım Hikmet şiirlerle anıldı

Pekkan'ın efsane şarkılarını sanatçı arkadaşlarıyla beraber seslendirdiği "Ajda Pekkan & Arkadaşları" konserine müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Gece boyunca bitmeyen enerjisiyle Süperstar, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Editör: Elif Erbay