Magazin

Ajda Pekkan, Harbiye Konserinde Kime Küfür Etti! Sinirlerine Hakim Olamadı! Demet Akalın Yorumu Patlattı

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Harbiye'deki konserinde sahnede küfür etti. Protokolü terk edenlere sinirlenen Pekkan, "Buraya gelin! Şarkım bitmeden gidemezsiniz" diyerek tepki gösterdi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu anlar, Demet Akalın'ın da dikkatini çekti.

Abone Ol

Süperstar Ajda Pekkan'ın Harbiye konseri sadece müzik ziyafetiyle değil, aynı zamanda ilginç anlarla da dikkat çekti. Üç saatten fazla sahnede kalan Ajda Pekkan'a, Tarık Sezer ve birbirinden değerli müzisyenler eşlik etti. Pekkan, sevilen parçalarını Açıkhava'yı dolduran binlerce hayranı ile birlikte söyledi.

Protokolü Terk Edenlere Tepki Gösterdi mi?

Toplamda 28 şarkı seslendiren Ajda Pekkan, konser bitmeden protokolü terk edenlere sert tepki gösterdi. Pekkan, "Buraya gelin! Şarkım bitmeden gidemezsiniz" diyerek sinirli anlarını hayranlarıyla paylaştı. Ajda Pekkan'ın bu tepkisi sosyal medyada geniş yankı buldu.

Ajda Pekkan Konserde Neden Sinirlendi?

Konser devam ederken ve Ajda Pekkan sevilen parçalarını seslendirirken, protokolde oturanların konseri yavaş yavaş terk etmesi Süperstar'ı çileden çıkardı. Bu durum karşısında kendini tutamayan Ajda Pekkan, sahnede sert bir çıkış yaptı.

Demet Akalın'ın Yorumu 

Ajda Pekkan’ın sinirli anlarının görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük yankı uyandırdı. Bu görüntülerden biri de Demet Akalın'ın dikkatini çekti. Akalın, "Küfürü sadece biz etmiyormuşuz" diyerek esprili bir şekilde Pekkan'ın tepkisine destek verdi.