Ünlü sanatçı Ahmet Kaya'nın kendisi gibi şarkıcı ve ressam olan kardeşi Mustafa Kaya'nın ölmeden önce klip yönetmeni Veysi Akkaya ile bir hafta sonra klip çekimi için sözleştiği ortaya çıktı

Kilis’te bir evde 5 ceset bulundu Kilis’te bir evde 5 ceset bulundu

. Sanatçının ölüm haberi ile yıkılan klip yönetmeni Veysi Akkaya " Bir hafta sonra Kalbimi Parçaladın şarkısına klip çekecektik. Son klibi olacaktı" dedi. Mustafa Kaya'nın son fotoğraflarını da çeken Akkaya , sanatçının kardeşi Ahmet Kaya'ya olan özlemini hep dile getirdiğini söyledi. 

ahmet kayanın abisi mustafa kaya

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü sanatçı . Kardeşi gibi protest müzik yapan ve çok sayıda albümleri bulunan Mustafa Kaya ''Kalbimi Parçaladın " şarkısına klip çekmek için yönetmen Veysi Akkaya ile anlaştığı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak DurakMedya'ya konuşan Veysi Akkaya, sanatçının ölümü ile yıkıldığını söyledi. Akkaya"Bir hafta sonra klip çekimlerine başlayacaktık. Hala inanamıyorum. Çok güzel bir insandı. Hep kardeşi Ahmet Kaya'ya olan özlemini anlatırdı" dedi.

Ahmet Kaya'ya saz çalmayı öğretmişti

Şarkıcılığın yanı sıra ressamlıkta yapan ve çok sayıda eseri olan Mustafa Kaya kardeşine ilk saz çalmayı öğreten hoca olmuştu.