Afyonkarahisar'da, aile evinde kalan Havva Şenol’un, üç yıl önce boşandığı eşi M.M.T. çocuklarını görmek için, eski eşinin yanına gitti. Taraflar arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Aile üyelerin de tartışmaya dahil olmasıyla, M.M.T, sokak ortasında eski eşi Havva Şenol, babası Adem Şenol, annesi Cemile Şenol ve anneanne Emine Tanış’ın üzerine pompalı tüfekle ateş açtı.

Aile katliamı gerçekleştiren eski damat, aynı aileden 3'ü kadın 4 kişi evde silahla vurularak öldürüldü.

TELEVİZYON PROGRAMINA ÇIKMIŞLAR 

Komşularının haber vermesi üzerine bölgeye giden sağlık ekiplerince, ambulansla hastaneye kaldırılan aile üyeleri, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.  Olayın ardından bölgeye gelen jandarma ekipleri, olay sonrası kaçan M.M.T.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

M.M.T. ve Havva Şenol’un çocuk velayeti olayından dolayı, 2019 yılında bir televizyon programına katıldıkları da ortaya çıktı.

VALİ AÇIKLAMA

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, cinayet şüphelisinin yakalanması için çalışmaların tüm kolluk kuvvetlerince sürdürüldüğünü söyledi. Yiğitbaşı, şüphelinin yakalanması için çalışmaların tüm kolluk kuvvetlerince sürdürüldüğünü belirterek,

"Hemşehrilerimize başsağlığı, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. En kısa zamanda şüpheliyi yakalamak için tüm ekipler sahada çalışmalarını sürdürmektedir" dedi. 

KATİL ZANLISI YAKALANDI 

Gazzede yaralıların Gazze dışına çıkması engellendi Gazzede yaralıların Gazze dışına çıkması engellendi

Katil zanlısı M.M.T., Kışlacık köyü yakınlarında saklandığı barakada, andarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.